facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakkerij Aernoudt

Bakkerij Aernoudt

Info

Bij Bakkerij Aernoudt streven we elke dag naar de allerbeste kwaliteit en tevreden klanten. Samen met een persoonlijke aanpak vinden we dat een evidentie. Daarom zoeken we ook continu hoe we nog een stap verder kunnen gaan.

Geschiedenis

Bij Bakkerij Aernoudt streven we elke dag naar de allerbeste kwaliteit en tevreden klanten. Samen met een persoonlijke aanpak vinden we dat een evidentie.

Adres: Elslo 105, 9940 Evergem
Telefoonnummer: +3292964703
Stad: Evergem
Route: Elslo 105
Postcode: 9940


Openingstijden

Maandag: 06:00 - 18:30
Dinsdag: 06:00 - 18:30
Woensdag: 06:00 - 18:30
Donderdag: 06:00 - 18:30


op zoek naar gerelateerd: Aernoudt broodjes, Aernoudt klantenkaart, Bakkerij Aernoudt Wetteren, Bakkerij Evergem, Bakkerij Aernoudt openingsuren, Bakkerij Gent, Bakkerij Aernoudt online bestellen, Bakkerij Van Hecke
Recensies
vandaag kwamen we rond half 4 binnen om een koffietje te drinken, bleken de stoelen allemaal op de tafels te staan. ze gingen juist kuisen maar we mochten er plaats nemen. ze stonden ons vanachter hun toog uit te lachen. we zijn toen opgestapt en zijn ergens anders iets gaan drinken. bij mijn compagnon was dat reeds de 2de keer dat ze dit meemaakte... mij zien ze hier nooit meer terug!!!!!
Veel keuze , vriendelijke snelle bediening . Soms heel druk . Hetgeen verstaanbaar is.
aamgenaam, vriendelijke bediening en lekkere broodjes vers klaargemaakt op alle croissants edm ligt wel een laagje suikerwater, spijtig
Vriendelijke bediening! Lekker belegde broodjes.
25min aangeschoven voor 1 belegd broodje. Wel zeer lekker!
Heel lekkere verse broodjes. Snel. Vriendelijke bediening.
Enige bakkerij die open is op zondagnamiddag in Evergem. Je vind er bijna alles, van lekkere ontbijtkoeken en taart over pralines en snoep tot belegde broodjes. Ook een kleine tearoom met enkele tafeltjes. Parking voor een vijftal auto's.
Je kan 7 op 7 terecht in deze bakkerij, ook voor lekkere belegde broodjes of patisserie. Ter plaatse is er mogelijkheid om een ontbijt samen te stellen met koffie, warme chocolademelk of fruitsap, koeken enzovoort. Er zijn een aantal tafeltjes om je ontbijt te nuttigen. Voor de zaak is een privé parking voor een 5tal auto's.
Verzorgde zaak, je kan ter plaatse een broodje eten
Altijd vriendelijk en heel lekkere broodjes!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid