facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakker Jens

Bakker Jens
Adres: Molenstraat 23, 2180 Ekeren
Telefoonnummer: 035023002
Stad: Ekeren
Route: Molenstraat 23
Postcode: 2180



op zoek naar gerelateerd: Bakker Ekeren
Recensies
Je staat in de winkel met je gsm in de aanslag om je TooGoodToGo pakket op te halen en onder je neus wordt je bestelling geannuleerd. Slecht management van de winkel. Winkelmedewerker zelf kan er niets aan doen. Manager aan de telefoon kan beter zijn zaken beter opvolgen.
Leugenaars , ik snap dat het leven duurder is voor iedereen , maar als je in het groot op je automaat op de Schriek zet , "Brood 2€ " en al het brood kost 2,5 of zelfs 2,7 euro , vind ik dit gewoonweg liegen , en als je dan een brood uit de automaat haalt is het de laatste 3 keer oudbakken , breekt in honderd stukjes . Om af te sluiten wou ik zeggen dat jullie het op het begin wel deden , WAS echt goed brood , jammer
De pistoletkes zéker boter tijger koffiekoekn en hun zelfgemaakte kipcurry is echt het allerbeste dat ‘k OOIT al heb gegeten. Alles super vers dat proef je direct! En de bediening.. altijd met een grote glimlach en suuuper vriendelijk. BESTE BAKKER VAN EKEREN EN OMSTREKEN
Vriendin bestelde een ontbijtmand voor mijn verjaardag. Ze heeft moeten bellen omdat ze niet kwamen opdagen. Oei, vergeten lees: nergens genoteerd. Een uur later gebracht geen excuses of niets, transportkosten lieten ze vallen. Na het openen van de mand kartonnen mand die duidelijk al voor andere doeleinden werd gebruikt: vuil en nog "stro" in van precies met Pasen bleek dat er geen hesp of kaas geleverd werd. De 2 hardgekookte eitjes werden gepeld en zo in een kartonnen eierdoosje gestoken, heel proper, echt zeker in tijden van Corona. De yoghurtjes zijn nog 3 dagen goed en de préparé ziet vandaag al bruin we zijn nog geen 24 uren laten. "Deluxe" mand noemen zij dat. Veel te veel betaald voor een schandalige, ondermaatse kwaliteit en service. 1 keer en nooit meer.
We hadden een taart besteld met foto voor mijn klein zusje van 9 voor haar verjaardag waar ze normaal met mijn pony ging opstaan en de foto lukte niet dus hebben ze super slordig een foto van 2 paarden erop geplakt .het ziet er niet uit!!!en ze hadden kunnen bellen want we hadden onze gsm nummer gegeven maar we hebben er niets van gehoord tot we de taart gingen halen!!!!
De laatste maanden bij verschillende bakkers gekocht om deze te kunnen beoordelen en Bakker Jens heeft met grote voorsprong de beste pistolets en koffiekoeken van Ekeren en omstreken!
Enkel de beste ervaring. Ik moest ééns heel dringend naar een bakker zoeken, die kan online of telefonisch mijn bestelling nemen en al de volgende ochtend mijn bestelling leveren. Op internet toevallig kwam ik naar de website Bakkerij Jens. Er was onlain 50-tal van verschillende koffiekoeken gekozen, maar er was probleem met onlain te betalen Dit ging niet, iets mis met de website Dus, ik heb rechtstreeks gebeld en telefonisch rond 16 uur mijn bestelling, zonder voorschot, doorgegeven. Gewoon aan klant VERTROUWEN zonder voorschot De bestelling was volgende dag op werk van mijn vrouw 's morgens, volgens de afspraak, juist om 8 uur geleverd en mijn vrouw heeft cache betaald. DE alle KOFFIEKOEKEN waren HEEL VERS EN zeker LEKKER. Dus ik heb zeer goede ervaring. CHAPEAU Bakkerij Jens !!! Heel goede ASSORTIMENT. U kunt hier online de gewenste producten kiezen en dan of wel online betalen of wel via mail of telefonisch uw bestelling doorgeven en over alles afspreken. Je krijgt meteen een antwoord in uw mailbox ter bevestiging van uw bestelling. De bakker is goed telefonisch bereikbaar. U kunt hier altijd bellen en de concrete afspraken maken bvb. over de uur en plaats van Levering. Eigen leveringdienst. In de buurt van Ekeren GRATIS. Maar €2,5 extrakost voor de leveringen naar de overkant van stad Antwerpen. Nog ééns, enkel de beste ervaringen en zeker goede BAKKER. Ik wens voor de Bakkerij Jens nog veel veel succes met zijn zaak, nog veel nieuwe klanten en groeide onlain verkopen. SUPER en BEDANKT. Zeker ik ga nog ééns een bestelling plaatsen.
Beste roggebrood dat je kan vinden, laat je er wel nog eentje over voor mij alstublieft? Ook de tijgerpistoles zijn goed. Knappe zaak!
Vandaag om 06u45 was de bakkerij nog niet open. Ben speciaal naar hier gereden. Op de website staat van 06u30 open ook op feestdagen. Brood smaakte nog naar verse gist.
Ik vind hem goed maar laatste tijd is brood te klein of te warm gesneden of hij valt uiteen .
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid