facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Bakens Motoren

Bakens Motoren

Info

Bij Bakens Motoren vind je een uitgebreid aanbod van MX-kledij, protectie, vrijetijdskledij en motoren! Ook helpen wij u graag verder in onze hersteldienst



"Wij zijn als motorzaak gespecialiseerd in de verkoop en onderhoud/herstellingen van brommers en motoren. Alsook bieden wij een ruim aanbod in onze showroom van verschillende accessoires.Officieel verdeler van Vespa, Aprilia, Piaggio, Kawasaki en GTS"
Adres: Potterstraat 153B, 9170 Sint-Pauwels, Oost-Vlaanderen, Belgium
Telefoonnummer: 037661444
Stad: Sint-Pauwels
Route: Potterstraat 153B
Postcode: 9170


Openingstijden

Maandag: 13:00 - 20:00
Dinsdag: 13:00 - 19:00
Vrijdag: 13:00 - 19:00
Zaterdag: 10:00 - 16:00


op zoek naar gerelateerd: Bakens betekenis
Recensies
Erg vriendelijke, behulpzame mensen. Goede service aan betaalbare prijzen. Top
Onderdelen voor een tweedehands Vespa gekocht. Zeer vriendelijk en eerlijke prijs Een echte aanrader Tot binnenkort voor het onderhoud.
deze mensen van de winkel zijn perfecte uitbaters klantvriendelijk goede service een prachtige winkel en ze proberen alles om jou te helpen ik ben tevreden dat ik deze garage ontdekt hebt .doe zo verder zou ik zeggen .
Prima zaakvoerders,eerlijke antwoorden,geen prietpraaters.
Zéér tevreden van de service!
Heb mijn brommerke hier gekocht. Zeer vriendelijke mensen en zeer eerlijk in hun aanraden van. Hebben dúidelijk verstand van deze zaken. Bel ik dat er iets mis is kan ik er meteen terecht. Prijzen zijn meer dan redelijk. Super content van!
Zeer vriendelijk ontvangen, herstellingen/onderhoud goed uit gevoerd. Zeker een aanrader
Altijd vriendelijk, behulpzaam, weten waarover ze praten, top service!!!
Deze man heeft mij opgelicht toen in 18 jaar was. Nu 30 Ik kocht bij hem een supermotard. Deze ging speciaal samengesteld worden en super knap zijn. Ik kende toen weinig van moto's en vertrouwde hem.. de moto die ik uiteindelijk kreeg was samengesteld met oude onderdelen! Bij afhaling stonden er crossvelgen en banden onder. Mijn zwarte excell velgen met gouden naaf waren nog in bestelling zei dat hollands paljaske. Ik had alles betaald, inclusief velgen. Ik hoorde niets meer van hem. Later zei hij dat deze velgen nog niet in de prijs zaten.. meer dan 6000 euro betaald voor een hoop rommel en een jaar lang met noppenbanden gereden op de baan omdat hij mijn velgen gestolen heeft! Ik ken nog verhalen van vrienden, maar ik zal het bij dat van mij houden. Oplichter pure sang!
Binnenband achterwiel crossmotor laten vervangen. Prijs/kwaliteit zeker een aanrader, vriendelijke bediening.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid