facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor BAIK

BAIK

Info

BAIK Cannondale & Triathlon Store
Mechelsesteenweg 448
1930 Nossegem
02 2535651
[email protected]

Geschiedenis

Cannondale Concept & Triathlon Store

Adres: Mechelsesteenweg 448, 1930 Nossegem
Telefoonnummer: 022535651
Stad: Nossegem
Route: Mechelsesteenweg 448
Postcode: 1930



op zoek naar gerelateerd: Bikelife Kleding, Bikelife stromer, Fietsenwinkel Sint-Pieters-Leeuw, Sterbike, Fietsenwinkel Halle, Bikelife Facebook, Bikelife Duffel, Bikelife webshop
Recensies
In 2018 mijn Stromer ST1-X aangekocht bij Bikelife Lot. De uitleg en de tijd die men toen heeft genomen om mij alles uit te leggen en de fiets af te stellen is me altijd bijgebleven. Na enkele jaren hebben zij een 2de winkel geopend te Nossegem, welke qua afstand voor mij beter uitkomt. Na enkele elektronische probleempjes tja, het is een speed pedelec vol sensors en een motor kan ik enkel positief zijn over de manier waarop ik telkens ben verder geholpen. Recent na 12000km heeft de ST1-X een grote onderhoudsbeurt gekregen, met vervanging van wat slijtage onderdelen. Alweer een schitterende service en aflevering van de fiets. En met Hein hebben ze daar echt een top technieker in huis. Dit is een fietsenwinkel van een hogere tevredenheidscategorie. Bikelife, for the bike of your life. And for the service your bike deserve! Fietsplezier begint hier.
Zeer vriendelijke en behulpzame bediening, een voorbeeld voor de sector
Ervaring aankoop/leasing Stromer ST1 Zeer vriendelijke en professionele en aangename mensen die hun producten goed kennen. Alles is haarfijn uitgelegd. De service is zeer snel. Het beste is ongetwijfeld dat ze hier zeer eerlijk zijn, wanneer men over andere merken praat, worden andere merken niet afgeschilderd.. wat je soms wel ergens hoopt om makkelijker een doorslaggevende keuze te kunnen maken, word hier aangeraden een testrit te maken om zelf het verschil te voelen... fantastisch! Als moeilijke mens zijn ze hier de rust zelve gebleven. 3x offerte laten aanpassen, en vragen zonder einde.. en dit dan nog telkens in hun middagpauze! Ook hulp gehad met fiets op fietsendrager te installerenniet hier gekocht. 1 van mijn lintjes was te kort deze werd meteen vernieuwd, zonder 1 woord. Deze winkel is sterk aan te raden!! Ook heb ik gemerkt dat men hier opleidingen geeft in de avond, zoals bv hoe fiets te onderhouden. Bovendien voor de eerste keer in mijn leven iets gewonnen met een tombola.
Super professioneel en vriendelijk team. Zeer tevreden over onze 2 nieuwe Cannondale fietsen. Alles top! Onze schoondochter werd bij BAIK onverwachts geholpen toen ze lek reed met een niet Cannondale fiets. Ze hebben haar onmiddellijk verder geholpen zodat ze haar tocht probleemloos kon verder zetten. Dank u voor de prima service Yolande, Dries en team! Doe zo voort!
60km gereden om te kijken naar de conceptstore met idee om outfit en accessoires te kopen. Informeerde naar herstellakstift die men niet verkocht. Meteen het antwoord gekregen dat men zoveel kleine vragen kreeg waarvoor men geen moeite wilde doen. Geen zin meer om overige items te kopen.
3x op rij geweest afgelopen 4 maanden en altijd met enthousiasme & proactiviteit ontvangen en geholpen. Niets op aan te merken! Een verrijking voor Bikelife Lot aan deze kant van Brussel.
Niet leuk als je voor een gesloten deur staat. Google Maps zou mogen ge-update worden als de winkel onverwacht sluit.
Heel vriendelijk en goede uitleg over verschillende producten
Zeer professioneel en vriendelijk team . Mijn volgende fiets koop ik zeker bij Baik
Zeer vriendelijk en behulpzaam, met kennis van hun producten! Bieden een topservice op maat aan.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid