facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Baeten Richard

"Wij zijn een warme artisanale bakkerijKwaliteit is onze prioriteit."
Adres: Neeroeterenstraat 2 , Opoeteren 3680, BE
Telefoonnummer: 089 86 41 94
Stad: Opoeteren
Route: Neeroeterenstraat 2
Postcode: 3680



op zoek naar gerelateerd: Bakker Baeten Opoeteren Openingsuren, Bakkerij Neeroeteren, Beste Bakker Maaseik, Bakkerij Buntinx, Baeten Vinopolis, Vangrootloon
Recensies
We hadden , rond het middaguur, allebei een stokbroodje besteld. Een met zalm en kruidenkaas en een met tonijnsalade. Het stokbrood was op!?. De tonijnsalade ook. Dan maar kip- kerrie. Dat was dus veel kerriesaus en weinig kip. Het stokbroodje gerookte zalm werd uiteindelijk twee harde bolletjes kruidenkaas, heel veel kruidenkaas en een beetje zalm. Had ik al gezegd dat het heel lang duurde voordat de bestelling kwam? Gelukkig was de koffie lekker. Onze opmerkingen over de kwaliteit van de broodjes zou de serveerster doorgeven .
Na een aantal keer door te geven dat er gaten in het brood zitten, blijft dit probleem zich toch voordoen. Natuurlijk kan het eens gebeuren. Wij halen meer broden met gaten dan dat we een zonder gaten hebben.
Heel goede bakker. Begint wel prijzig te worden en de gebakjes steeds kleiner Miserable en Javanais. Broodjes halve Mexicano missen saus.
Heel lekker brood en broodjes, vind persoonlijk de pattekes niet zo lekker de vlaaien zijn beter, maar dat is ieder zijn smaak natuurlijk
Bakkerij met veel assortiment en vriendelijk personeel!
Prachtige moderne bakkerij met verschillende heerlijke taartjes, toetjes, brood pistoletjes,... binnenkort komen we de smurfentaart eens proberen. Wat we al een aantal keren gedaan hebben hier, is ontbijtmand. Top en voorzien van alles en nog wat. Als je iets niet wil vullen ze het met andere zaken aan. Lekker vers fruitsap en huisbereide speculaas maken de mand volledig af. Heerlijk en tot heel binnenkort!
slecht brood je krijgt niet wat je wilt is geen aanraader
Lekker brood en koffiekoeken! Hele lekkere chocolade cake. Stonden zéér open voor feedback, die laatste ster is meer dan verdiend!
Lekkere warme bakker met goed brood, broodjes en vlaaien & taarten. Maar vraag ze niet welke ingrediënten er in hun broden of wat dan ook zitten, want dan treedt er kortsluiting op in hun bovenkamer.
Sublieme gebak Bavarois van fruit is luchtig en niet mierzoet. Diversiteit aan gebak met platte kaas is om geen genoeg van te krijgen. En de Javanais blijft een blijvertje
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid