facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Baens Afwerkingsbedrijf

Baens Afwerkingsbedrijf

Info

Maatwerk voor iedereen

Geschiedenis

Kom kennis maken met onze volledig vernieuwde toonzaal en ontdek ons uitgebreid gamma:

ramen & deuren (hout, pvc, aluminium)
maatkeukens
interieurinrichting
afwerking



"Bij ons kunt u terecht voor al uw wensen op het gebied van ramen, deuren en interieur-maatwerk We streven naar kwaliteit en vakmanschap en bieden 100% op maat gemaakte oplossingen. Ons ervaren team produceert alles in eigen huis, met hoogwaardige materialen voor duurzaamheid en langdurige prestaties. Na de installatie zorgen we ook voor een uitstekende service. Kies voor kwaliteit, vakmanschap en duurzaamheid. Neem vandaag nog contact met ons op om uw dromen werkelijkheid te laten worden."
Adres: Leuerbroek 1002, B-3640 Kinrooi
Telefoonnummer: +32 (0)89 70 01 20
Stad: Kinrooi
Route: Leuerbroek 1002
Postcode: B-3640


Openingstijden

Maandag: 08:30 - 17:00
Dinsdag: 08:30 - 17:00
Woensdag: 08:30 - 17:00
Donderdag: 08:30 - 17:00
Vrijdag: 08:30 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Baens Afbouw
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Interieurbouw Schepens Interieurbouw Schepens 2 km Wij zijn gespecialiseerd in het maken van keukens, badkamers, dressings, trappen, ......
Vandendijk Vandendijk 5 km Vriendelijke serieuze vakmensen. Leveren prachtig werk
Gorissen BVBA Gorissen BVBA 5 km Goeie service al veel jaren .Familie bedrijf..
Recensies
Ons aangeraden door Horemans houtskelet Bouw, absoluut geen verkeerde beslissing geweest. De kozijnen, van afromosia, zijn van een prachtige kwaliteit en heel mooi afgewerkt, geïntegreerde screens en vliegen horren in de zelfde kleur maken het geheel af. Onze wensen zijn geheel vervuld. Communicatie is iets wat misschien verbeterd kan worden naar zeker geen minpunt. Prijs kwaliteit in verhouding. Al met al een dikke 9,5 voor materialen en plaatsing! Hartelijk dank voor uw werk!
Omdat we een aanpassing willen van een keuken die zij geplaatst hebben, contact opgenomen. Super vriendelijk bezoek ter plaatse. We zouden meer info en een offerte ontvangen. Kijken er naar uit. Stilte. Ik stuur e-mail. Stilte. Na een aantal weken bel ik, ze gingen doorgeven dat ik gebeld had. Stilte. Bel opnieuw, een collega kent het dossier maar gaat vragen dat diegene die ter plaatse kwam contact opneemt. Stilte. Bel week later opnieuw, vriendelijke dame aan de lijn zegt dat ze de dag erna met hem een vergadering heeft en gaat het opnemen. Ik geef mee dat ik al 2 keer gebeld heb en deze keer zeer graag iets van feedback wil. Stilte. Ik mail voor de 2de keer. Stilte... Plaatsbezoek is ondertussen meer dan 2 maand geleden. Bedankt voor niets Baens! De kwaliteit van het materiaal is bovendien niet top... Zie geen enkele reden om voor dit bedrijf te kiezen voor maatwerk. Denk dat er andere Limburgse bedrijven zijn waar je veel beter zit! Jammer!
Tien jaar geleden lieten we door deze firma ramen plaatsen en daar zijn we nu nog altijd 100% tevredenen over. Een probleempje met een barstje in één van de ramen, werd perfect en snel opgelost. Op 28 april 2022 vroeg ik na een schadegeval om een offerte van twee binnendeuren en omlijstingen. Na heel wet aandringen kwam er uiteindelijk iemand kijken, die beloofde per kerende de offerte door te mailen. Zes weken en een tiental telefoons later, was dit nog steeds niet gebeurd. Op 17 juni, na de zoveelste telefoon, werd ik eindelijk teruggebeld met de laconieke mededeling dat ze de offerte niet maakten omdat ze teveel werk hadden en enkele grotere projecten hadden lopen. Het is echt een schande dat Firma Baens ons zes weken lang aan het lijntje hield. Bovendien laten zij een klant zomaar in de steek en moet ik op zoek naar een ander bedrijf bij wie ik geen klant ben. Wat is er met dit eens zo schitterende bedrijf gebeurd??
Wij hebben de samenwerking met Baens altijd als zeer aangenaam ervaren. Van het begin tot het einde werden wij goed begeleid met deskundig advies en werd er rekening gehouden met onze voorkeuren en ideeën. Ook bij vragen of bezorgdheden stond Nelle, Serge en het hele Baens-team steeds voor ons klaar. We kunnen Baens dan ook ten zeerste aanraden.
Service van dit bedrijf is de slechtste die ik ooit al meegemaakt heb. Wij hebben hier een voordeur gekocht die na een jaar zo krom getrokken was dat hij niet meer sloot. Deur kostte 2000 euro en na een jaar 500 euro mogen betalen om ze terug recht te maken! zaakvoerder vond het al een geste dat ze überhaupt de deur nog wouden recht maken. Het was immers onze schuld en de deur zou nooit gesloten geweest zijn?! Bij terugbrengen van de deur is alles terug gemonteerd en sloot de tochtborstel niet meer goed af. Hier wederom voor gebeld en hebben ze iemand gestuurd om dit na te kijken. Bleek verkeerd terug gemonteerd te zijn. Bij deze laatste herstelling heeft de technieker per ongeluk met de deur tegen het plafond gezeten, deuk er in. Als ik nu naar Baens bel om dit op te lossen lachen ze me feitelijk uit. De slogan luid " Baens afwerkingsbedrijf Wij gaan voor het ‘waw’-effect" Jammer genoeg definiëren ze niet dat dit in negatieve zin is! Techniekers zijn vriendelijk maar management is buitensporig arrogant.
Helaas kan ik niet positief zijn over deze firma. Wij hebben voor onze woning houten ramen en een houten voorgevel van Baens. In het verleden al eens een interventie gehad na herinneren/aandringen ivm enkele issues. Na een nieuw werk eind 2019 voor de scheiding tussen de buurwoning en die van ons reeds melding van een slechte waterafvoer bij regenval waardoor het materiaal onnodig water trekt is er geen enkele vorm van reactie na meermaals herinneren. Ik lees in positieve reviews over een 'mooie showroom'... helaas een mooie showroom niet alles... als de uitvoering en vooral de nazorg te wensen overlaat. Er kan altijd eens iets misgaan. Maar het is de manier waarop een bedrijf iets oplost en reageert dat men het verschil kan maken. En zeggen dat ik van mijn kant een beschadiging van mijn gevel ten tijde van de plaatsing met de mantel der liefde bedekte... Een les voor mezelf en hopelijk ook voor de mensen die dit review lezen en een samenwerking overwegen.
Top service, top kwaliteit en super vriendelijk onthaal. Zeker een aanrader om naar Kinrooi te rijden, prachtige toonzaal.
Zeer goede, vriendelijke ontvangst en uitleg
Vriendelijke bediening, degelijke en kwalitatieve producten.
Prachtige showroom!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid