facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Badmintonclub Volano

Badmintonclub Volano

Info

Badmintonclub Volano: een gezellige en gastvrije Vlaamse badmintonclub met een sterke jeugdwerking

Geschiedenis

Badmintonclub Volano Grimbergen wil in de eerste plaats een gezellige club zijn, waar éénieder die gepassioneerd is door badminton zijn geliefde sport kan uitoefenen aan een democratisch lidgeld in een tof clubverband. Het spelplezier primeert! Zowel voor recreatieve spelers als competitiespelers.

Dit basisidee willen we eveneens realiseren in een sterke jeugdwerking. Ook voor hen zijn we er voor zowel recreatieve jeugdspelers als competitiejeugdspelers. Hiervoor investeren we enerzijds in gerichte trainingen onder leiding van gediplomeerde trainers en met aangepast didactisch materiaal en anderzijds in de nodige opleiding en omkadering van de trainersstaf.

We zijn een gastvrije Vlaamse club. Iedereen is welkom maar wij vragen aan al onze leden en aan de ouders van onze jeugdspelers om het Nederlandstalig karakter van de club te respecteren.

Adres: Grotewinkellaan z/n, 1853 Grimberghen, Brabant, Belgium
Stad: Grimberghen
Route: Grotewinkellaan z/n
Postcode: 1853


Openingstijden

Maandag: 19:00 - 22:00

Recensies
Heel erg leuke batminton club om met vrienden naartoe te gaan zeker de moeite om eens uit te checken!
Toffe matchkes
Ouder wordende kamer. Kleedkamers uit een andere eeuw.
leuke plaats,
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid