facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Backx NV

Info

Backx NV, een familiebedrijf sinds 1980 en gespecialiseerd in putboringen en grondwaterverlagingen, van boringen tot droogzuigingen.



"BACKX NV is een familiebedrijf dat sinds 1980 gespecialiseerd is in putboringen en grondwaterverlagingen.Met onze jarenlange ervaring op het gebied van deze technieken staan wij borg voor een vakkundige en efficiënte uitvoering. Door de familiale sfeer bestaat er een hechte band onderling wat de werksfeer binnen het bedrijf ten goede komt.Tevens worden onze machines, wagenpark, magazijnen en kantoren up-to-date gehouden om de werkzaamheden te vergemakkelijken."
Adres: Heihoefke 4b, 2960 Brecht (België)
Telefoonnummer: +3233139934
Stad: Brecht
Route: Heihoefke 4b
Postcode: 2960



op zoek naar gerelateerd: Dieptebronnen, Putboringen Kempen, Putboring installatie
Recensies
Grondwaterpeil boren en pomp installatie. Ik bestel installatie met filters etc. Op dag van aansluiting komen ze zonder filters aan. Dan zeggen ze me je hebt geen filters nodig etc je hebt enkel bruine douche kop. Ik heb meerdere problemen zoals waterlekwaterleiding geboord Dus vloer deels uitgebroken,moest zelf een loodgieter regelen. Ze hebben dit zo achter gelaten. Daarna hebben ze me gezegd je moet 48uur het water laten lopen. Ik heb het water 5dagen laten lopen. Gebruik het water voor me koi vijver en me vissen waren dood. En dan neem je contact op en je hebt super slecht dienst na verkoop. Ze zeggen dat ik zogenaamd niks hebt besteld. Ik heb bewijs,schandalig
Hartelijk dank aan firma Backx NV en hun techniekers! Afspraken zonder enig probleem nagekomen en als extra 2 supervriendelijke techniekers die de werf en dat mag ik wel zeggen properder hebben achtergelaten dan voor ze gekomen waren. Doe zo verder!!Services: Pompinstallatie
Wij hebben door Backx een drinkwaterput laten boren. We zijn zeer tevreden over het geleverde werk en de zeer goede service.
Een zeer aangename samenwerking. Altijd zeer duidelijk gecommuniceerd. Komen de afspraken nauwgezet na. Het afgeleverd werk is van zeer hoge kwaliteit. Over heel de lijn een 10! DANK.
Supervriendelijke, behulpzame, nette mannen kwamen bij ons het werk doen! En lieten ook de tuin netjes achter! Top team! Ook de voorafgaande mail en telefoon verkeer netjes en bekwaam afgehandeld.
Voor de boringen van onze aardsondes deden we beroep op de firma Backx. We ontvingen een snelle en correcte prijsofferte en konden rekenen op een aangename samenwerking. Mensen met passie voor hun vak!
Zeer fijne firma om mee samen te werken. Correcte prijzen, houden zich aan de afgesproken timing en zeer vriendelijk. Een aanrader!
Top, alles werd keurig volgens afspraak uitgevoerd. de werf werd proper achtergelaten. Deze firma is een aanrader!
Snel .vriendelijke mensen
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid