facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Back to Classics

"Back to Classics sprl, à Eghezée Namur, est votre partenaire incontournable pour remettre et garder votre oldtimer en parfait état. L’atelier se charge de l’entretien, de la réparation et de la restauration professionnels de voitures anciennes de toutes marques."
Adres: Route des Six Frères 35 , Leuze 5310, BE
Telefoonnummer: 0471 72 17 93
Stad: Leuze
Route: Route des Six Frères 35
Postcode: 5310



op zoek naar gerelateerd: Entretien voiture ancêtre
Recensies
Familiegarage gerund door vader en zoon. Zeer schoon en netjes. Prachtige auto's in de werkplaats en sublieme Jags en Harley-Davidsons in de showroom. Ik bleef aanwezig tijdens de controle van het koelcircuit. Controle van de hoeveelheid antivries en de kwaliteit van het mengsel. In plaats van me af te zetten door een dure en zinloze volledige olieverversing voor te stellen, vulden ze het gewoon bij. Ik betaalde een symbolisch bedrag. Goedkoper dan wanneer ik het zelf had moeten doen, omdat ik dan zou zijn gebleven bij een blikje vloeistof dat praktisch onaangeroerd op mijn armen zat. Ik raad het meer dan ten zeerste aan. Laatste detail: een specialist uit de buurt van Namen bood aan om het circuit leeg te laten lopen voor... 300 euro! Er zijn nog eerlijke mensen. Het is leuk om ze te ontmoeten.
Meerdere passages bij Back to Classics met mijn 2 voertuigen en ik heb er echt geen spijt van! Zeer professioneel, eerlijk en commercieel ik kan ze ten zeerste aanbevelen.
Zeer professionele garage, en vooral erg schoon! Arnaud en Olivier bieden een onberispelijke service en expertise. Juichen
We waren niet eens klant en de baas nam de tijd om ons rond te leiden, het was echt leuk! Hartelijk dank
Vader en zoon, erg aardig en super professioneel voor de monteurs van je voorvader!
Zeer vriendelijke professionele persoon in auto encetre
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid