facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Back in balance

Info

Wij zijn een kinesitherapiepraktijk met een holistische en persoonlijke benadering. Buiten onze gespecialiseerde individuele behandelingen kan u bij ons ook groepstrainingen volgen.

Geschiedenis

KINESITHERAPIE

Indien u een kinesitherapievoorschrift krijgt van de dokter kan u bij ons een afspraak maken tegen 2/3 terugbetaling van de mutualiteit. Wij zullen u eerst ondervragen over uw klachten en u dan uitgebreid onderzoeken. Waarschijnlijk zal u dan van ons eerst wat meer uitleg krijgen zodat u verstaat vanwaar uw pijn kan komen en wat u hier zelf aan kan doen. Naargelang de noodzaak zullen er dan oefeningen, pijndempende technieken, rekkingen, manipulaties, taping,... enz gegeven worden.

INDIVIDUELE CONSULTATIES

Zonder voorschrift kan u ook bij ons terecht. Hierbij proberen we een open visie te houden naar de oorzaak van de klachten alsook naar de behandelwijze. De manier waarop we in het leven staan, ons 'houden', hoe we naar onze klachten kijken en deze ervaren houdt dikwijls een vicieuze cirkel van pijn in stand. Samen zoeken we naar een methode die bij je past opdat je zelf aan jouw gezondheid kan werken. Dit is vaak een combinatie van oefeningen, ergonomie, houding, voedingsadvies, zelfbewustwordingstechnieken, meditaties, massage.

RUGSCHOOL

Rug-workshop: een theoretische en praktische workshop met handige tips die u dagelijks kan toepassen om uw rug te sparen en te versterken. Rug-oefensessies: een uurtje oefenen onder professionele begeleiding om je houdingsspieren correct te leren gebruiken en te trainen.

GROEPSTRAININGEN


VERSTERKEND TURNEN: In kleine groepjes, op tempo, in een leuke sfeer, gedreven en gemotiveerd werken we samen aan onze conditie en ons figuur.

TURNEN OP MAAT: Rekening houdend met fysieke beperkingen doen we samen oefeningen. We werken vooral op kracht, soepelheid, evenwicht, conditie, enz...


ENERGETISCHE BENADERINGEN


Door een reikibehandeling of een energetische massage kom je in verbinding met jezelf en ervaar je ruimte en stilte. Je kan de innerlijke kracht van je lichaam beter voelen, je ervaart meer energie en vergroot je lichaamsbewustzijn.

Adres: Schriekdreef 18, 1861 Meise
Telefoonnummer: 015680442
Stad: Meise
Route: Schriekdreef 18
Postcode: 1861



op zoek naar gerelateerd: Back in balance chikung, Reiki Meise, Pilates Meise, Mind in Balance, Yoga nieuwenrode, Bedrijfs kinesitherapie, Yoga Grimbergen charleroyhoeve, Yoga Huisje Maneschijn
Recensies
Toen ik anderhalf jaar geleden bij Katrien terecht kwam op aanraden van een vriendin was ik nog maar een schim van de persoon die ik voordien was. Nu kan ik zeggen dat ik dankzij haar Reiki sessies en Yoga Mindfulness mezelf terug liever zie. Ze heeft me geleerd dat ook al draait de wereld even vierkant , dat dat ok is , en dat alles ook weer goed komt. Katrien is een no-nonsense topmadame bij wie ik elke keer opnieuw opgelaten buiten kom. Merci Katrien , voor alles !!
Sterk, gemotiveerd, professioneel en complementair team die je echt helpen met de juiste behandelingen en advies. Gezondheidszorg die vertrekt van je persoonlijke behoeften. De groepslessen bieden daarenboven voor elk wat wils en zijn ook zeer professioneel.
Katrien is een fijn en gedreven iemand, heel leuk om mee samen te werken!
Goede opvolging en continuïteit in het geven van hun zorg en dit zowel op fysisch als op mentaal gebied.
Super competent team met bakken enthousiasme en een gezonde dosis humor.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid