facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Babyspeciaalzaak The Little Ones

Babyspeciaalzaak The Little Ones

Info

Volledige baby-uitzet waaronder kleding, meubeltjes, textiel, kinderwagens, kinderkamers, autostoelen, flesjes, ...

Geschiedenis

Bij ons vind u alles voor uw kind onder 1 dak !



"Alles voor baby & kind"
Adres: Jules Moretuslei 279, 2610 Wilrijk, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 038254522
Stad: Wilrijk
Route: Jules Moretuslei 279
Postcode: 2610


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: the little ones geboortelijst, babywinkel mechelen, storesquare the little ones, babywinkel duffel, little ones betekenis, babywinkel brugge, babywinkel lier, babywinkel turnhout
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
BANANA KID BANANA KID 116 meter Super leuke winkel! Toffe en heel behulpzame bediening. We komen zeker terug.
Kledwin Kinderkleding Outlet Kledwin Kinderkleding Outlet 278 meter toffe eigentijdse kledij voor kinderen aan zeer schappelijke prijzen
Recensies
Na enkele bestellingen bij jullie vind ik wel dat jullie een recensie verdienen! Wauw! Wij krijgen steeds ons pakketje snel geleverd of we kunnen het gauw komen afhalen. Materialen zijn steeds van goede kwaliteit en goed verpakt! Aanrader!
Online bestelling geplaatst voor onze mountain buggy urban jungle - een muskietennet/suncover besteld. Zeer snelle levering, goede communicatie en je steunt ineens de lokale winkelier! Ik ben helemaal fan! Dank u voor jullie top service!!
3 doudou leeuwtjes besteld, het is precies zoals ze tonen op website foto, een zeer goede communicatie kwa leveringstraject. En geleverd 2 dagen na bestellen in perfecte staat.
Heel leuk aanbod aan producten! Super snelle levering. De avond ervoor besteld en de dag erna al in huis. Hier bestel ik zeker nog eens
super mooie producten, snelle online service en altijd met de glimlach geholpen in de winkel ook al is het er altijd wel druk bezocht. het Littleones team doet dit met hart en ziel . een aanrader voor cadeautjes of uw lijst !
Heel erg tevreden van alle items die we reeds bestelden. Alles werd snel en netjes geleverd! Heel vaak mooie kortingen! Kwaliteitsproducten!
Ik vind de website niet echt gebruiksvriendelijk met de gsm maar ik ben heel tevreden van de service. Alles was zorgvuldig verpakt en snel geleverd!
Echt een aanrader om hier te bestellen! De prijzen zijn heel goed, mijn bestelling werd snel geleverd en er zat een fijn dankbriefje en een kleine attentie bij. Heel tevreden!
2 bestellingen geplaatst en telkens zeer snelle levering! Vriendelijke klantenservice! Bedankt, wij zijn enorm tevreden.
Maandag een mooie poppenwagen voor onze dochter besteld en dinsdag was hij al in huis! Echt een supersnelle service, alles was goed verpakt en de poppenwagen is prachtig. Ik ben heel tevreden van de webshop en service!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid