facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Babygrafie

Babygrafie
Adres: Bremstraat 7, 3670 Oudsbergen, België
Staat: Vlaams Gewest
District: Limburg
Stad: Oudsbergen
Route: Bremstraat
Huisnummer: 7
Postcode: 3670


Openingstijden

maandag: 09:00–21:00
dinsdag: 09:00–21:00
woensdag: 09:00–21:00
donderdag: 09:00–21:00
vrijdag: 09:00–21:00
zaterdag: 09:00–16:00
zondag: Gesloten

Recensies
In begin van de zwangerschap ben ik bij Sanne terecht gekomen voor enkele echo beelden te laten maken van onze kleine meid. Ondanks alles zo spannend is de eerste keer heeft Sanne me echt op mijn gemak kunnen stellen. Ze neemt rustig haar tijd met de echo's, legt alles goed uit en je voelt dat ze dit echt met veel liefde doet. Sanne is een topvrouw! Hierdoor zijn we tijdens de zwangerschap meerdere keren bij haar gegaan. Je krijgt alle beelden ook super snel via mail. Nu zit ik in mijn laaste trimester en hebben wij gekozen voor een HDI beeld video te ontvangen. Ook dit is een mooie ervaring en kregen we super snel. Mocht je vragen hebben is Sanne ook altijd bereikbaar. Ze is een topvrouw!
Zo een mooie beelden gehad elke keer van onze kleine prinses. Sanne doet dit echt met heel veel liefde en passie. Ik voelde me altijd op mijn gemak bij haar. Ze is een super vroedvrouw!
We werden zeer goed ontvangen door Sanne. Ze nam tijd om alles duidelijk uit te leggen. Dezelfde avond konden we de vele foto's en filmpjes nog bewonderen en een week later ontvingen we de HDI.nZeker een aanrader om bij Babygrafie langs te gaan!
3 keer ben ik bij Sanne geweest voor een echo.n1x een vroege echo en 2x een 3D echo.nMijn ervaring was super bij haar.nJe voelt dat ze dit graag doet en weet waar ze mee bezig is. Ze legt je uit wat ze ziet, stelt je op je gemak en geniet met je mee.nDe echo’s waren ook echt heel mooi. Ze doet moeite om er het beste uit te halen.nWij genieten nog volop na ;nZodra onze kleine man geboren is zullen wij zeker de babyspa komen testen.
3 afspraken gehad voor echo's bij Sanne. Werd super goed ontvangen en tijdens de echo werd er uitgebreid de tijd voor mij en de kleine genomen. Informatie over wat je zag of hoe hij groeide was perfect. Een echte aanrader.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid