facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Babybinnishop Webshop Baby-kinderartikelen/ kathinka stein

Babybinnishop Webshop Baby-kinderartikelen/ kathinka stein

Info

Babybinnishop verkoop van exclusieve baby en kinderartikelen via webshop en in onze winkel :kapellenstw. 85 kalmthout
en op braderijen en markten.

Geschiedenis

Babybinnishop verkoop van exclusieve baby en kinderartikelen via webshop en in onze showroom:kapellenstw. 85 kalmthout



"Uitverkoop van baby artikelen en nieuwe verkoop van zwemkleding en toebehoren van snorkels tot badmode voor jong en oud. ook de nodige waterspeelgoed"
Adres: Kapellensteenweg 85, 2920 Kalmthout
Telefoonnummer: 0499413485
Stad: Kalmthout
Route: Kapellensteenweg 85
Postcode: 2920


Openingstijden

Maandag: 10:00 - 18:00
Dinsdag: 10:00 - 18:00
Woensdag: 10:00 - 18:00
Donderdag: 10:00 - 18:00
Vrijdag: 10:00 - 18:00
Zaterdag: 10:00 - 18:00

Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Andwerk Andwerk 169 meter Gepersonaliseerd handwerk, met natuurlijke materialen. Ik maak vilten decoratie en sp...
Doopsuiker Luyts Doopsuiker Luyts 485 meter Ongelooflijk lieve en behulpzame mensen . Hebben mij ontzettend goed geholpen toen ik...
Glasgravure Glasgravure 2 km Een regelrechte schande ...!! Bestelling geplaatst op 08/06/2022. 3 weken later verno...
Mimi Baby Kalmthout Mimi Baby Kalmthout 3 km Lieve dame, zeer vriendelijk en hulpvaardig. Top
Finn & Julia Finn & Julia 3 km Heel vriendelijke uitbaatster. Leuke collectie tweedehands kinderkledij en spulletjes...
Cosi Cozy Cosi Cozy 3 km Op zoek naar een kado voor jezelf, vrienden of familie? Hier vind je zeker wat je zo...
Kids in the box Kids in the box 3 km Kidsinthebox
Recensies
De potjes van badabulle geven na gering gebruik kleur af en worden kleverig en vies door de verf die loskomt. In onze ogen is dit onaanvaardbaar aangezien dit voor kinderen is. Na dit gemeld te hebben werd er ons verteld dat we dit zelf aan de producent moesten melden mits aankoopbewijs inclusief serienummer die op de verpakking vermeld staat. Die natuurlijk al lang in de vuilnisbak ligt. Als het om 1 potje gaat met dit probleem zouden we nog geloven dat het een productiefout is, maar dit probleem stelt zich ondertussen reeds bij verschillende potjes die we steeds bij baby binishop hebben aangekocht. Voor de service na verkoop is het een heel gedoe vooraleer er actie ondernomen wordt waardoor uiteindelijk nog steeds geen oplossing voor het probleem wordt aangeboden.
Koop hier geen producten! Wat de andere zeggen in de reviews kan ik bevestigen. Over retourneren wordt erg moeilijk gedaan. Aan de telefoon werd zelfs gezegd dat Bol klanten niet dezelfde service verdienen als andere klanten. Te absurd voor woorden. In ons geval ging het om een kunststof drinkbeker met een sticker op de onderkant die moeilijk te verwijderen was. Na het verwijderen van de sticker bleven er veel sticker- en lijmresten achter. Met water en zeep was het er niet af te krijgen. Gelukkig hebben wij voor dit soort situaties stickerverwijderaar die ook op een kunststof ondergrond gebruikt kan worden. Na het aanbrengen werd het flesje poreus en wazig. Wij zijn in de veronderstelling dat de kwaliteit dus niet goed is, en willen daarom niet betalen. Daarnaast hebben wij de sticker er niet opgedaan. In eerste instantie is de toon in de mail al niet heel vriendelijk. Telefonisch werd niet alleen de toon erger, maar kregen we ook nog verwijten te horen. Volgens de leverancier is dit niet mogelijk. Wij zouden een schuurspons en misschien wel nagellak remover hebben gebruikt. Continu werd aangehaald dat er al zoveel flessen van verkocht zijn zonder enige klachten, al snappen we nog steeds niet waarom dit relevant is. Wij hebben een probleem met dit exemplaar. Het gaat niet om al die andere flessen. Toen het duidelijk was dat we er niet uit zouden komen heb ik aangeboden om ieder de helft te betalen, maar zelfs zover wilde ze niet gaan want de leverancier neemt het niet terug. We vragen echt niet om een klant-is-koning behandeling, maar een beetje toenadering, meeveren en begrip brengt je een heel eind. In plaats daarvan is weerstand met een vijandige houding de norm. Uiteindelijk zei mevrouw dat ik haar stoorde op haar vakantie en werd er opgehangen. Wees dus gewaarschuwd en vermijd deze winkel!
Super vriendelijke bediening. Eerlijke mensen. Niets moet alles kan. Hopelijk kan je hier blijven baby schoppen
ZEER SLECHT BEDRIJF. NIET HIER BESTELLEN EN NIET BEZOEKEN!!!!!!!!
Vertaald door Google Koop nooit iets bij deze winkel. Als u besluit uw product te retourneren, doen ze er alles aan om uw geld niet terug te geven! Origineel Don’t ever buy anything from this shop. If you decide to return your product they are being as difficult as they can not to give your money back!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid