facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Baby Spa Aluna

Baby Spa Aluna

Info

In onze baden geniet een baby van volledige bewegingsvrijheid. Door de bescherming van een drijfring om de nek kan hij zich vrijuit bewegen en worden spieren gestimuleerd die anders niet snel gebruikt worden op deze leeftijd.

Adres: Tilburgseweg 26, 2382 Ravels
Telefoonnummer: +31646684073
Stad: Poppel
Route: Tilburgseweg 26
Postcode: 2382


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Haarstudio Simone Haarstudio Simone 527 meter Kapsalon voor dames heren en kinderen. Alleen op afspraak.
Recensies
Wij zijn een aantal keer bij babyspa Aluna geweest, ons meisje vond het heerlijk, en was na het floaten ook helemaal relaxed. We werden super goed ontvangen door Melissa, je voelt je er meteen thuis! Wij raden het iedereen aan, het is heerlijk!
Hele fijne baby spa. Warm ontvangst en superlieve meid voor kleine baby,s. Ons kleine man van 14 weken heeft heerlijk genoten! Goede uitleg en de spa met masage is een hele goede combi voor de ontspanning van je baby! Ik zeg boeken heerlijk genoten!
Vorige maand met mijn dochtertje 5mnd bij babyspa Aluna geweest. Een ronduit heerlijk ervaring met een liefdevolle, geduldige en professionele "host". Niets dan lof.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid