facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Baby Plus Vanderstraeten

"Hier vindt je alles voor jouw baby. Van kleding, verzorging tot buggy's en babykamers. Steeds de grootste merken aan de beste prijzen."
Adres: Brusselsesteenweg 159 , Merchtem 1785, BE
Telefoonnummer: 052 37 41 40
Stad: Merchtem
Route: Brusselsesteenweg 159
Postcode: 1785


Openingstijden

Dinsdag: 10:00-18:00
Woensdag: 10:00-18:00
Donderdag: 10:00-18:00
Vrijdag: 10:00-18:00
Zaterdag: 10:00-18:00


op zoek naar gerelateerd: baby plus vanderstraeten openingstijden, dreambaby, geboortelijsten baby plus, baby dump, babyplusvanderstraeten geboortelijsten, vanderstraeten dendermonde, baby plus vanderstraeten catalogus, brusselsesteenweg 161 merchtem
Recensies
Fantastisch mooie winkel, indien je een cadeautje komt kopen altijd zeer vriendelijk! Jammer genoeg liet de geboortelijst te wensen over.. Feedback naar jullie toe: 1 plaats altijd afbeeldingen naast de artikels op de geboortelijst, want geloof mij onze vrienden keken hier wel degelijk naar ;- 2 als een artikel reeds betaald is, is het heel triestig dat we hier 4 weken op moesten wachten.. waarom moet je anders zo lang op voorhand reeds je lijst komen leggen? Of worden de artikels uit de locker meegegeven aan andere klanten? dit hebben we in het verleden opgemerkt 3 zorg ervoor dat de prijs op de lijst overeenkomt met de prijs op pp artikel zelf en niet €13 duurder is.. 4 vergeet nooit je glimlach op te zetten, tenslotte werken jullie met zwangere vrouwen en pas bevallen koppels lees: veel hormonen, stress en vermoeidheid Toch een dikke dankjewel aan Lynn om zo professioneel te blijven en correct mijn talloze vervelende mails te beantwoorden
Heel tevreden van de service! Wij werden aangeraden om onze geboortelijst optijd te leggen, dus in April gingen wij langs voor de geboorte van ons zoontje in September. Zo was alles wat we wouden tijdig op voorraad of geleverd. Als we iets nodig hadden, wouden weten, achteraf wijzigen, toevoegen,.. ging dit allemaal vlot, niks was teveel gevraagd. Alles werd heel goed gecommuniceerd en voor ons was alles steeds duidelijk. Een hele grote winkel met een heel groot aanbod, voor elk budget. Dankjewel Lynn voor alle hulp, op élk moment van de dag. Wij raden deze winkel bij iedereen aan
+ vriendelijke klantenservice ondanks lakse houding - onopmerkzaam; klant moet zelf aan de alarmbel trekken - veel te late levering; ik wacht al 2 weken op mijn levering, schandalig lang, had liever naar een winkel geweest - geen rechtzetting van fout; gewoon basis service, geen compensatie verwachten.
Zeer vriendelijk personeel en mooie winkel
Een mooie winkel met vriendelijke personeel maar zonder service. Haast beschaamd ben ik, omdat ik mijn vriendin adviseerde haar geboortelijst in deze winkel te leggen. De lijst werd enkele maanden geleden reeds gelegd en nu de baby geboren is, blijken verschillende artikelen niet aanwezig. Online via de lijst een bestellingen plaatsen, kiezen voor afhaling in de winkel, om dan te moeten vaststellen dat het artikel niet aanwezig is. Een beetje verveeld kom ik dan aan in het ziekenhuis waar mijn vriendin uitgebreid vertelt over de slechte service: niet antwoorden op mails, geen kennis van bepaalde producten,... Heel jammer allemaal want deze winkel had vroeger wel echt een hele goede naam en je hebt er hoe dan ook veel keuze.
Ik heb hier mijn geboortelijst laten opstellen. Ze hebben hier veel geduld en ze hebben me goed geholpen. Ik heb mijn lijstje opgesteld samen met Aline, bedankt Aline voor je geduld en vriendelijkheid!
Heel veel keuze! Kwaliteitsproducten! Nieuwigheden! Uitgebreid advies! Zeer vriendelijk personeel! Twee maal heel tevreden van geboortelijst daar!
Tot 2x toe een geboortelijst bij hun genomen. Goede begeleiding en heel leuk assortiment Alles online mee te volgen, heel handig in gebruik!
zeer veel keuze en hulpvaardig! Ook altijd mee met de laatste hippe trends. Grote showruimte en het 'tuttenstandbeeld' buiten op de parking is onvergetelijk!
Geboortelijsten ok, goede service. Wel duurder dan ergens anders
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid