facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Baby in Red

Baby in Red

Info

Uniek gelegenheidsdrukwerk, want het feest begint al bij het kaartje, toch? ;)

Geschiedenis

Onze focus ligt vooral op is de 'uniekheid' en de 'persoonlijkheid' van onze kaartjes. Jij bent immers uniek, en dat moet gevierd worden. En hoe beter dan een origineel kaartje, dat volledig 'jou' weerspiegeld en dat je nergens anders zal terugvinden ;)

De werkwijze is meestal als volgt: Meeste klanten hebben ongeveer een idee van wat ze willen, bv een bepaald onderwerp of rond een bepaald thema of... Op basis van deze eerste input zoek ik bestaande voorbeelden op (beeldmateriaal ter inspiratie).

Daarna spreken we af voor een eerste brainstorm-meeting. Hier zitten we rond tafel, bespreken we adhv het beeldmateriaal wat we precies kunnen/gaan doen, wat jullie mooi vinden en ook uiteraard wat niet. Door jullie reacties leer ik jullie 'stijl' beter kennen en kunnen we samen tot een ontwerp komen. Uiteindelijk is mijn doel écht jullie droomkaartje te ontwerpen, dus ik vind het niet meer dan logisch jullie bij dit proces erg nauw te betrekken, toch?

Na deze meeting ga ik aan de start!
Voordeel is ook, ik ben flexibel en werk op maat. Niet alleen qua ontwerp, maar ook qua service. Ik werk met een geweldige drukker samen, die het spoeddrukwerk garandeert binnen de 24u (op weekends na), wat uiteraard handig is bij bv. een geboorte! Verder kan je het ontwerp beperken tot het kaartje zelf, maar we kunnen de lijn doortrekken naar andere zaken zoals bv. de naamlabels aan de suikerbonen, de babyborrelkaartjes, bedankingskaartjes, versiering, verzending, muurschildering, enz. Eigenlijk de enige limiet die we hebben is onze eigen fantasie! En misschien ook budget ;p *hihi*

Is er bij jou een speciale gebeurtenis in aantocht en had u graag wat meer info over wat allemaal mogelijk is? Contacteer ons dan vrijblijvend via [email protected].



"Wij creëren op maat gemaakte geboortekaartjes & toebehoren met een onvergetelijke impact "
Adres: Goorstraat 91, 3191 Hever
Telefoonnummer: +32473985598
Stad: Hever
Route: Goorstraat 91
Postcode: 3191



op zoek naar gerelateerd: Baby red
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Arbro Arbro 2 km Arbro, een jonge en dynamische ondernemig, dat zich specialiseert in aanleg en onderh...
Recensies
De samenwerking met Baby in Red, is echt super fijn! We hebben al een aantal opdrachtjes laten uitvoeren en zijn meer als tevreden! Mandy is een spontane en lieve vrouw die goed luistert naar jouw wensen. Ook is zij zeer getalenteerd! Een talent om jaloers op te zijn. Baby in Red is zeker aan aanrader je gaat niet teleurgesteld zijn! En wij zullen zeker nog opdrachtjes laten uitvoeren door Baby in Red : Bedankt Mandy voor jouw mooie werk! Wij zijn fan!!
Onze ervaring met Mandy is werkelijk fantastisch geweest! Toen we op zoek waren naar een bijzonder en uniek geboortekaartje voor onze dochter Anna, kwamen we in contact met Mandy. We hadden hoge verwachtingen, en Mandy heeft die op alle fronten overtroffen! Mandy heeft een geweldig talent voor het creëren van prachtige, handgetekende kaartjes. Ze luisterde aandachtig naar onze wensen en kwam met een ontwerp dat niet alleen onze dochter en onze hond Uno in de schijnwerpers zette, maar ook een persoonlijk en speels verhaal vertelde. Het kaartje toonde Uno met Anna op zijn rug, terwijl ze samen wafels stelen van het aanrecht in de keuken. Het was een schattig, hartverwarmend tafereel dat perfect onze liefde voor zowel Anna als Uno uitdrukt. De kwaliteit van het kaartje en de aandacht voor detail waren uitmuntend. Mandy's tekenstijl is uniek en vol van kleur en leven, wat resulteerde in een kaartje dat echt opviel tussen de traditionele geboortekaartjes. We hebben zoveel leuke reacties gekregen van vrienden en familie die het kaartje ontvingen. Iedereen vond het geweldig en vroeg ons waar we zo'n mooi kaartje hadden gevonden. We zijn ontzettend dankbaar voor Mandy's creativiteit, geduld en professionaliteit gedurende het hele proces. Het was een waar genoegen om met haar samen te werken en we zouden haar diensten zonder enige twijfel aanbevelen aan iedereen die op zoek is naar een prachtig, op maat gemaakt geboortekaartje. Mandy, bedankt voor het creëren van een blijvende herinnering aan de geboorte van onze dochter. We koesteren het kaartje en zullen het met trots aan Anna laten zien als ze ouder is. We wensen je veel succes en hopen in de toekomst nog eens met je samen te werken!
We waren op zoek naar een origineel cadeau voor mijn schoonvader. Ik kende Baby in Red al en vonden bij Mandy het beste cadeau. Een cartoon van hun hond en hun overleden hond samen! Mandy heeft aan een half woord al genoeg om te begrijpen wat je wilt. Ze creëerde een prachtige tekening die voor de nodige ontroering zorgde. Voortaan weet ik waar wij tekeningen laten maken!
Super vriendelijke dame.Die al onze wensen mooi realiseerde in een prachtig kaartje . Een echte aanrader voor hier een uniek geboortekaartje te laten maken.
Wij lieten 3 jaar geleden ons geboortekaartje door Mandy ontwerpen. We hadden een idee in ons hoofd en Mandy werkte het nog mooier uit! Ons kaartje was in de stijl van de Tiny boeken, ondertussen krijgen we nog regelmatig te horen dat ons kaartje het mooiste was dat ze ooit kregen, en daar kunnen wij alleen maar akkoord mee gaan.
Als verzamelaar van geboortekaartjes kwam ik zo in contact met Mandy en 'Baby in Red'. De kaartjes zitten zo vol met leuke hints naar de familie waar het kindje in terecht komt dat het altijd erg fijn is om te 'speuren' op de kaartjes. Dat maakt ze ook stuk voor stuk allemaal heel erg uniek. Ook is het contact met Mandy altijd heel erg fijn en super vriendelijk. Ik ben helemaal fan van alles wat ze maakt!
Naast haar ongelofelijke illustratietalent bezit Mandy de gave om ideeën die onverenigbaar lijken haast probleemloos te mengen met elkaar en van vage omschrijvingen het perfecte plaatje te maken. Staat voor alle feedback open en past met de glimlach aan. Soms loopt de communicatie iets moeizamer omdat haar hoofd zo vol zit met ideeën maar daar is altijd een oplossing voor :
Baby in Red heeft onze kleurplaat 'thema Pasen' ontwikkeld voor onze boerenspeeltuin 'Schuur van Tuur'. Onze bezoekers en wijzelf zijn heel blij met het resultaat :-. Creativiteit om u tegen te zeggen en snelle service. Mandy luistert naar wat de klant vraagt en gaat daarmee aan de slag. Heerlijke samenwerking! Aanrader!
Toen ik eindelijk zwanger was wou ik vooral MIJN kaartje en ging ik op zoek naar een enthousiaste ontwerpSter. Ik zag vooral heel veel HUN kaartje al dan niet met een voor ons persoonlijke nuance. Dus niks wat ik wou. Ik hield mijn hart al vast toen ik baby in Red contacteerde, bang om weer een avond luisteren naar wat toch zo fantastisch gevonden was. Maar ik opende de deur, en daar stond een vrolijke, energieke Mandy voor de deur. De eerste die luisterde naar wat IK wou. En dat heb ik gekregen, een superknap staaltje van persoonlijk maatwerk. En geen zoveelste copy-paste van iets wat ik al tientallen keren gezien had
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid