facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Babor Beauty Spa Wevelgem

Info

Babor Beauty Spa

Geschiedenis

“Treed binnen in een wereld van welbehagen, keer het leven van alledag voor een tijdje de rug toe. Gun uzelf het genot om eens helemaal in het middelpunt te staan. Bij ons draait alles om u – om uw wensen met betrekking tot schoonheid, welbehagen en innerlijke harmonie. Een verblijf bij BABOR BEAUTY SPA – Wevelgem vervult al uw wensen. “

Schoonheidsinstituut Christel, na 27 jaar een vaste waarde, een begrip in de beauty sector. Sinds 1985 staat Christel Desmet, zaakvoerder van het instituut, garant voor steeds up-to-date kwalitatieve verzorgingen.

Bij ons krijgt u een gepersonaliseerde behandeling, afgestemd op uw huidbeeld. U kunt bij onze nieuwe Babor Beauty Spa terecht voor alle gelaats- en lichaamsverzorgingen, manicure, pedicure, epilatie, make-up, gelish nagels,… Alle gelaatsverzorgingen zijn aangepast aan de behoeften van de huid. Ons huismerk is reeds 27 jaar BABOR. Voor Babor is schoonheid hun levenswerk.

BABOR BEAUTY SPA

Tot nu toe kon men alleen in de exclusieve SPA’s van vier- en vijfsterrenhotels genieten van deze buitengewone belevenis. BABOR laat het day-spa-concept werkelijkheid worden en maakt het voor u mogelijk om ontspanning en verwenbelevenissen ook buiten de vakantie te ervaren, zelfs bij u in de buurt. Laat u zich meevoeren in de wereld van de BABOR BEAUTY SPA en geniet van de weldadige belevenissen van bijzondere klasse.

Iedereen die een BABOR BEAUTY SPA betreedt, wordt hartelijk begroet in een helder en modern design. Snel wordt duidelijk dat hier alles om schoonheid draait. Professionele behandelingen opgenomen in een totaal SPA-concept, garanderen diepte-ontspanning en vullen uw energievoorraad weer aan.

Hier kunt u niet alleen weer diep ademhalen en loslaten, maar ook ervaren hoe zeer effectieve werkstoffen en nauwkeurig afgestemde behandelingstechnieken uw huid nieuw leven inblazen.

Het beauty-programma wordt op uw individuele wensen afgestemd. De BABOR schoonheidsspecialiste houdt rekening met de behoeften van uw huid en staat u met advies terzijde.

BABOR FILOSOFIE

BABOR is pionier van de professionele huidverzorging.

Met hun deskundige kennis vertalen zij de geheimen van fijne, natuurlijke werkzame stoffen in luxueuze, actieve en verdraagzame huidverzorgingsproducten.

Het resultaat sinds 55 jaar : individuele precisie-cosmetica - made in Germany, welke voldoet aan de hoogste eisen en zorgt voor een duurzaam gezond huidbeeld.

WETENSCHAP EN ONDERZOEK

Onderzoek betekent bij BABOR de eigen grenzen overschrijden, voortdurend verder kijken en steeds openstaan voor wat nog moet ontdekt worden.

Het beauty-probleem is het uitgangspunt van ons veelomvattende onderzoeks- en ontwikkelingswerk op zoek naar oplossingen voor heel concrete huidbehoeften.

De samenwerking tussen gerenommeerde universiteiten, toonaangevende wetenschappelijke instituten en interdisciplinaire wetenschapsteams (dermatologen, genetici, biochemici, moleculairbiologen, artsen en diabetologen) brengen steeds weer baanbrekende innovaties voort.

Van het begin af aan heeft Babor zich helemaal geconcentreerd op de professionele verzorging met natuurlijke werkstoffen. Een centraal kenmerk van hun werk is de respectvolle omgang met de natuur en haar kostbare werkstoffen. Daarom maken ze o.a. gebruik van grondstoffen uit een gecontroleerd biologische teelt en op basis van zich weer herstellende resources.

Hun hoge kwaliteits- en zuiverheidseisen van grondstoffen en de strenge controles in het kader van de kwaliteitskeuringen, waarborgen een zeer hoge mate van zuiverheid en kwaliteit van de producten.

Babor ziet sinds haar oprichting in 1956 uitdrukkelijk af van dierproeven. Ook in de toekomst zullen vanzelfsprekend voor onze producten geen proeven op dieren uitgevoerd worden en ook geen opdrachten daartoe gegeven worden..

In verkoop bieden we een ruim gamma Babor producten voor thuisverzorging aan. We adviseren u graag zodat uw aangekochte producten aangepast zijn aan de behoefte van uw huid.

Iedere mens is anders, zo ook iedere huid.

BABOR

Afspraken maken, meer info of prijsaanvraag zijn enkel mogelijk in het Instituut zelf of via het nummer 056/51.06.60

Adres: Henri Debrabanderestraat 13, 8560 Wevelgem
Telefoonnummer: 056/510 660
Stad: Wevelgem
Route: Henri Debrabanderestraat 13
Postcode: 8560


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 06:30
Dinsdag: 09:00 - 06:30


op zoek naar gerelateerd: Manicure Wevelgem, Wenkbrauwen epileren Wevelgem, Make-up wevelgem, Pedicure Wevelgem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Beauty Lounge Neffinelle Beauty Lounge Neffinelle 73 meter Zeer vriendelijke ontvangst, aangenaam gevoel en een schoonheidsspecialiste die haar ...
Pure Skin by Femke Pure Skin by Femke 2 km Zeer begripvolle en vriendelijke dame. Ik kijk uit naar een professionele behandeling...
"Haute Parfumerie Place Vendôme" 2 km hey , heb vrijdag de eer gehad , om een parfumconsultatie te mogen doen , gewoonweg e...
Esthetiek Lien Esthetiek Lien 2 km Gelish, Gelaatsverzorging, Medische Pedicure en alle epilaties Vanackerestraat 37, W...
MarieBelle MarieBelle 3 km Institute MarieBelle Permanente make-up aan huis/instituten Enkel op afspraak Info@in...
Relaxhuisje Relaxhuisje 3 km Nagels juist een verwenbeurt gekregen. Voor herhaling vatbaar. Vriendelijk en profess...
Glowin'k Glowin'k 5 km Al jarenlang klant en altijd tevreden. professioneel en uiterlijk veel inzicht als vi...
Marie O'Belle Marie O'Belle 7 km Schoonheidsspecialiste ~ Kunstnagelstyliste
Recensies
zeer tevreden over de verzorging.
Vertaald door Google Top Origineel Top
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid