facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Babette Designs

Babette Designs

Info

I make cute items with my own artwork. All custom made and can be personalized. Only pre-ordering. I will add new items on regular basis, so follow my page

Adres:
Telefoonnummer: 0032476258214
Stad: Brasschaat


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
YAARN YAARN 600 meter
Vandilux bvba Vandilux bvba 3 km Vandilux bvba is een groothandel in fantasiejuwelen en accessoires. U kan bij ons ter...
Honest Gear Honest Gear 3 km Straight forward, honest, clever, cool, curious, odd, unusual and unique. What you we...
Recensies
Bloemen Babette is schitterend gelegen in de Handelslei , op een hoek met brede etalages die het uitgebreide aanbod ten volle kunnen tonen aan klanten en voorbijgangers. Achteraan hebben ze een grote parking wat handig is in deze drukke winkelstraat. Naast hun prachtig , kleur - en geurrijk aanbod biedt Babette workshops aan en ook Bruidswerk en Rouwwerk. Kijk hiervoor even naar hun web-site voor meer details. De zaak is nu ook open op zondag tot 13:00 uur , wat makkelijk is voor de klanten. De verhouding prijs - kwaliteit zit goed , de service is erg vriendelijk en professioneel want het zijn de zaakvoerders zelf die ter uwer beschikking staan. Vijf sterren zeker verdiend.
Altijd goed adres voor een mooi boeket of plantje.
Fantastische bediening en mooiste winkel, geen moeite is teveel. Bedankt om mijn relatiegeschenk af te geven en voor ons maar 1 adres!
Heel inspirerende winkel, een boeket bloemen geven aan een dierbare? Die hebben minstens 8 plezier en gemakkelijk 14 dagen geniet van. De planten ook top. Heel vriendelijk en professioneel. Staan altijd klaar om u te helpen met vragen IVM planten verzorging.
Vriendelijke bediening en mooie bloemen waarvan er enkele 2 weken goed bleven. Wat echter zeer jammer was, is het feit dat er in het duur boeket niet 1 of 2, maar 3 bloemen waren afgebroken. Dat kan dus beter.
Weinig ruimte, staat redelijk vol. Wel heel vriendelijk
Heel mooi aanbod, maar vooral óók ... top service! Door onvoorziene omstandigheden wilde ik dezelfde dag nog bloemen laten bezorgen bij een vriendin. Na een telefoontje met de zeer vriendelijke zaakvoerster, kon dit nog supersnel geregeld worden. Heel erg bedankt hiervoor!!!
Zeer mooie winkel met veel keuze. Wordt goed geholpen door het vriendelijke personeel!
Supervriendelijk en toffe bloemenwinkel
Super vriendelijk personeel! Hebben speciaal voor mij een bloemstukje gemaakt en het duurde niet lang. Deze was ook heel mooi en zeker zijn geld waard! Ondertussen bij het rondkijken in de winkel heb ik nog heel leuke bloemen gezien en zeker leuk om te geven als een cadeautje aan iemand . Zeker voor herhaling vatbaar!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid