facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor B3 - Centre de ressources et de créativité de la Province de Liège

B3 - Centre de ressources et de créativité de la Province de Liège
Adres: Place des arts 1, 4020 Liège, België
Telefoonnummer: 04 279 54 00
Staat: Région Wallonne
District: Liège
Stad: Liège
Route: Place des arts
Huisnummer: 1
Postcode: 4020


Openingstijden

maandag: 10:00–19:00
dinsdag: 10:00–19:00
woensdag: 10:00–19:00
donderdag: 10:00–19:00
vrijdag: 10:00–19:00
zaterdag: 10:00–17:00
zondag: Gesloten

Recensies
Zeer moderne bibliotheek en zeer vriendelijk personeel. Maar de plaats waar het zich bevindt is verschrikkelijk.
Een plek die je gezien moet hebben! Als student is het een groot voordeel om daar te kunnen studeren
Het personeel van deze bibliotheek is zeer ongastvrij. Bovendien zijn beveiligers vaak onbeleefd. We mogen niet comfortabel werken volgens ons comfort en er is niet veel ruimte om ons goed te concentreren.
Er is niets aan gedacht voor wie er met de auto moet komen geen parking omdat ze niet in het centrum van Luik wonen. Blijkbaar ontworpen voor een typisch Boheems-stedelijk publiek dat zich alleen per fiets verplaatst.nLachwekkende openingstijden in de zomer 4 uur per dag! Grote luxe voor een openbare dienst betaald door de belastingbetaler. Waarom zelfs open en niet 2 volle maanden vakantie nemen?nDe externe machine voor het retourneren van boeken wordt systematisch kapot gemaakt, en er is er maar één. Wederom een ​​plek die waarschijnlijk niet bedoeld is voor gewone mensen die tijdens kantooruren bezig zijn en daardoor niet persoonlijk naar de balie kunnen.nConclusie: Prachtige moderne plek, leuk qua idee, maar zoals zo vaak verwend in deze socialistische provincie door een duidelijke minachting voor de gemiddelde Belgische burger die normale uren werkt, met de auto reist, en die niettemin degene is die via zijn belastingen de bouw financiert van dit soort prachtige, ecologisch verantwoorde gebouwen die enkele miljoenen euro's kosten.
Interessante ruimte, maar onmogelijk om te parkeren in een speciale en veilige ruimte. Ik volgde het advies van de receptiemedewerker op. Na 15 minuten vond ik mijn auto vernield, een raam eruit geblazen, al mijn bezittingen gestolen... en dit midden op de dag. Ik zal nooit meer teruggaan. Ik stel me voor dat ik 's avonds met mijn familie wordt aangevallen!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid