facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor B-Premium Cars

B-Premium Cars

Info

- B-Premium Cars by Sam!
- Verkoop van Top-Occasies!
- Aankoop van alle wagens!
- Import/Export
- Keuringen
- 0478/83.14.98
- Op basis van Afspraken



"Verkoop van topoccasies!"
Adres: Mijnschoolstraat 46, 3580 Beringen
Telefoonnummer: 0478831498
Stad: Beringen
Route: Mijnschoolstraat 46
Postcode: 3580


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 22:00
Dinsdag: 09:00 - 22:00
Woensdag: 09:00 - 22:00
Donderdag: 09:00 - 22:00
Vrijdag: 09:00 - 22:00
Zaterdag: 09:00 - 22:00
Zondag: 09:00 - 22:00


op zoek naar gerelateerd: Premium Cars Overpelt, Premium Car Company, CAR Beringen, Centrum voor Ambulante Revalidatie Beringen, Kohesi Beringen, BMW Beringen, Qualified Premium Cars Paal, Premium cars BMW
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
VPF motor VPF motor 614 meter www.vpfmotor.be Verkoop van nieuwe-en tweedehandswagens van de merken Hyundai, Mazda...
Ligier Felix & Jos Ligier Felix & Jos 3 km Dealer en importeur Ligier Brommobielen. Compacte wagens zonder auto-rijbewijs met ee...
Autosseba Autosseba 5 km Top service!! Ik kocht mijn wagen eind januari en hij was perfect! Gebeld, afspraak g...
Recensies
Correcte en mooie wagens, verkopers doen hun best om alles snel en vooral goed te laten verlopen. Zeer tevreden over de aankoop en het proces. Zeker een aanrader!
Deze mensen liegen heel graag over de opties van auto's en de onderhoudshistoriek. Onlangs een BMW gezien op 2dehands die ze verkopen en de descriptie zat vol leugens. Na de VIN code te ontvangen en deze te decoderen met een BMW specifieke tool bleek er dus dat de auto helemaal geen M pack had waar je wel voor betaalt natuurlijk... fabrieksuit, de vorige eigenaar had gewoon een goedkoop M voorbumper op de auto gezet. Het gaat om de Bmw 320I coupe E92. Ook waren er andere leugens zoals achterruiten die getint zouden zijn fabrieksaf en parkeersensoren van voor. Voor je hier iets koopt, vraag de VIN van de auto op en bel naar een erkende garage van het merk en vraag voor een VIN deconstructie. WEET WAT JE KOOPT! EDIT: ze hebben mijn review gezien, gaan ze me bedreigen ook...
Super aangename mensen. Alle wagens zijn ook in top staat. Ben zeer tevreden over mijn aankoop.
Correcte en eerlijke collega’s wat wij hebben ervaren,veel succes met jullie bedrijf nog Groetjes
Snelle afhandeling, vriendelijk, voldoenden informatie, eerlijk, betrouwbaar, correct
Ik heb de reviews over B-Premiumcars eens doorgenomen. Wat kan ik nog aan al dat positiefs toevoegen? Het enige dat mij nog rest is mijn beleving te beschrijven. Had een 11 jaar oude wagen. Nog niet direct van plan om voor een andere te gaan. Maar wel al bezig met websites af te schuimen voor de nieuwere tweede hands wagen. Alles is fout beginnen te lopen toen, een aantal weken terug, zijn website in de zoekmachine verscheen. Nu zit ik opgescheept met een nieuwe tweede hands. Ge hoort me niet klagen. Het is een pareltje. Wat duidelijk is, is dat Sam een goede, esthetische smaak heeft. Goed gevoel voor vormgeving, kleur en interieur, en de smaak die er leeft bij het volk. Over zijn afhandeling van zaken en zijn positieve mentaliteit, valt er voldoende te lezen in de reviews. Hij neemt de oude wagen over. Zo heb ik het persoonlijk het liefst. Hij is een dag eerder klaar met de keuring dan afgesproken. Hij komt de papieren persoonlijk brengen en heeft dan ook nog eens een extra cadeautje bij, voor de net aangekochte aanwinst. Oef. Gelukkig kon ik hem de dag erna, ongewild, een cadeautje terug doen. Zo zijn we in evenwicht. Weetjes. Zijn kantoor is eenvoudig en wat als eerste in het oog springt is een oorkonde van AutoScout24 met een 5-sterren vermelding. Toen ik Sam voor het eerst lijfelijk ontmoete, was de eerste vraag die ik mij stelde: “Hoe komt hij aan de naam Sam.” Als ge dat wilt weten moet ge het hem zelf meer vragen. We zijn beiden van de Mijn-Cités Beringen-Maasmechelen. Te weinig Limburgers kennen B-Premiumcars. Beter bekend bij de Niet-Limburgers.
Zeer mooi bedrijf met verschillende prachtige wagens. De core business gaat om het verkopen van exclusieve wagens voor een zeer goede prijs en hier slagen ze zeker en vast in! Echter, ook als je op zoek bent naar een wat bescheidenere wagen word je hier goed geholpen. Verder ook een hartelijke ontvangst met een duidelijke uitleg. Adeel één van de twee zaakvoerders was zeer meedenkend en relaxed en gaf ons alle tijd om een proefrit te maken.
Heel vriendelijk handelaar , eerlijk en betrouwbaar , heb hier een BMW 740E M pack gekocht wagen overtreft mijn verwachtingen . Een aanrader als u een wagen wilt die nieuw en betrouwbaar moet zijn bent u hier aan de goede adres . Doe zo verder Top !!
Verkopen auto met alleen maar de 2dehandskeuring en houden het keuringsbewijs achter. 2 jaar later bleek het een schadeauto te zijn geweest en was hele achterkanr gerepareerd maar met foutieve onderdelen en bleek de auto een kopstaartbotsing te hebben gehad. Terwijl verzekerd werdt dat deze schade vrij was.
Bmw x5 hybride gekocht. Alles direct in orde gebracht! Beste service ooit!! Rap! Correct! Zeker een aanrader voor uw 2dehands wagen te kopen!! Top top en top!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid