facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor B-leef

Info

B-leef is een praktijk waar ik je begeleid naar een gezond bewegend leven. Bewegen is belangrijk in ieders leven omdat het je energie geeft. De meeste lessen worden gegeven in groep om zo gestimuleerd te worden het verder te zetten in je dagelijks leven.



"Welkom bij praktijk B-leef!In onze praktijk kan je terecht bij kinesist Ellen voor perinatale kinesitherapie, bekkenbodem therapie, zwangerschapsbegeleiding & de babyspa.Onze vroedvrouw Leen, kan je pre- en postnataal opvolgen, alsook al je vragen rond borstvoeding beantwoorden want zij is tevens lactatiekundige.Verder worden er bij praktijk B-leef workshops gegeven: zwangerschapsbegeleiding in groep, postnatale work-outs, alsook EHBO bij baby's en kinderen.B-leef, waar jouw verhaal begint. "
Adres:
Telefoonnummer: 0479136710
Stad: Koningshooikt



op zoek naar gerelateerd: Baby Spa lier
Recensies
Ellen geeft een duidelijke, gestructureerde cursus met allerlei bruikbare tips voor tijdens en na je zwangerschap en natuurlijk ook voor de bevalling. De eerste les werden we verwelkomd met een goodiebag en er hing meteen een gemoedelijke sfeer. Er is een fijne afwisseling tussen theorie en praktijk, alle info wordt op een leuke manier gegeven zeker geen droge, saaie kost hier! Er is voldoende ruimte om vragen te stellen of voor een gezellige babbel achteraf. Ben je zwanger en wil je je zo goed mogelijk voorbereiden op al wat je te wachten staat? Dan kan ik B-leef alleen maar aanraden!
Wat heeft ons zoontje van 10 weken genoten van de all-in babyspa! Een hele mooie en verzorgde praktijk. Een vriendelijke ontvangst en fijne begeleiding. Ellen is een lieve dame die je baby ook op zijn gemak stelt. Naast de verschillende formules van de babyspa is er ook nog een ruim aanbod voor mama’s. Wij gaan sowieso terug! Dank je wel Ellen! Tot gauw!
Mijn dochtertje Ella heeft de tijd van haar leven gehad bij Ellen. Ze heeft volop genoten van haar babymassage en heerlijke gezwommen in de babyspa. Na 20 minuten spetteren was heel de ruimte natgespetterd en Ella had een grote glimlach op haar gezichtje. Blij kindje, blije mama! Een echte aanrader!
Duo spa met een vriendinnetje gedaan en we zagen de baby's genieten van begin tot einde. Ons meisje sliep de daaropvolgende nacht de klok rond! Alsook de luier was de dag nadien goed gevuld ; Een aanrader!
Heel fijne begeleiding voor en na de zwangerschap! Ellen luistert naar je, en zorgt voor oefeningen op maat. Ze neemt haar tijd, je voelt je helemaal op je gemak. Aanrader voor alle aanstaande mama’s in de buurt.
In haar zwangerschapsbegeleiding geeft Ellen je in 6 lessen heel wat nuttige informatie over de zwangerschap en de bevalling en zelfs enkele tips voor na de bevalling. De lessen worden gegeven vanuit een kiné perspectief, maar met aandacht voor het het grotere plaatje. Dankzij haar oefeningen kom je zonder rugpijn de zwangerschap door en begin je voorbereid aan de bevalling. De professionele maar toegankelijke aanpak boden mij de nodige gemoedsrust.
De zwangerschapsbegeleiding bij B-leef was exact wat ik nodig had en zoveel meer! De combinatie van theoretische kennis, fysieke oefeningen en nuttige tips en tricks geven je de ideale basis om je zwangerschap zo vlot mogelijk door te komen. De sfeer tijdens de sessies was heel gemoedelijk met alle ruimte voor vragen. Kortom, een grote aanrader!
De zwangerschapsbegeleiding was leuk, boeiend en gezellig! Ellen geeft het met hart en ziel!
Ik doe elke week de online workout van een half uurtje. Stevig met momenten, maar ook heel leuk met de muziek en aanmoediging van Ellen :
Heel vriendelijk en professioneel. Heeft mij enorm geholpen met postnatale oefeningen na mijn keizersnede.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid