facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor B-HOME interieur & Decoratie

B-HOME interieur & Decoratie
Adres: Brugse Steenweg 189B, 9990 Maldegem, België
Telefoonnummer: 0477 61 28 24
Staat: Vlaams Gewest
District: Oost-Vlaanderen
Stad: Maldegem
Route: Brugse Steenweg
Huisnummer: 189B
Postcode: 9990


Openingstijden

maandag: 09:00–18:00
dinsdag: 08:30–18:00
woensdag: 08:30–18:00
donderdag: 08:30–18:00
vrijdag: 08:30–18:00
zaterdag: 09:00–18:00
zondag: Gesloten

Recensies
Kreeg een defect artikel geleverd. Uitgepakt onder de kerstboom, en teleurgesteld. Omdat de omruiltermijn verlopen was, kreeg ik geen garantie op mijn kapotte artikel.nErg klantonvriendelijke mails, weggegooid geld.
Altijd super vriendelijk en behulpzaam! Niet alleen de perfecte plek om al je pakjes te versturen, maar ook een fantastische wooncollectie!
O zo vriendelijke bediening en prachtig assortiment.Een echte aanrader!!!
Kreeg voor Kerst het verkeerde pakje van hun opgestuurd. Dit was voor iemand anders bedoeld. Dus werd er van mij verwacht dat ik pakje naar een DPD punt bracht en naar die mensen opstuurde. Hier heb is toch wel een eindje voor moeten rijden en de moeite voor moeten doen rond de drukte van Kerst. Dan bestel je online om het je gemakkelijk te maken en niet te veel te moeten rondrijden, niet dus. Krijg ik mijn eigen pakje dan 1,5 week later aan, nog niet eens een kleine compensatie of zelfs geen briefje met excuses erop.
Hele leuke winkelnZeer veel om te bekijkennÉén groot dit wil ik hebben gevoelnHele vriendelijke bediening
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid