facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor B&B VEADO

B&B VEADO

Info

Een luxueuze B&B in een uniek pand. Rust en privacy aan de groene stadsrand van Turnhout. Gastvrijheid, kwaliteit en service...daar staan we voor !

Adres: Hertenstraat nr 8, 2300 Turnhout
Telefoonnummer: +32484439984
Stad: Turnhout
Route: Hertenstraat nr 8
Postcode: 2300


Openingstijden

Maandag: 16:00 - 21:00
Dinsdag: 16:00 - 21:00
Woensdag: 16:00 - 21:00
Donderdag: 16:00 - 21:00
Vrijdag: 16:00 - 21:00
Zaterdag: 16:00 - 21:00
Zondag: 16:00 - 21:00


op zoek naar gerelateerd: Slapen in Turnhout, B&B De Joker, De Hessie, B&B Turnhout
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Eetcafé Bed & Breakfast Edelweiss Eetcafé Bed & Breakfast Edelweiss 1 km Altijd goed hier, en voor de Darters onder ons the place to be.
Bon-Bon jour en Bon-Bon nuit Bon-Bon jour en Bon-Bon nuit 1 km Lief, leuk en bijzonder tentje!
Svilla Svilla 3 km Geweldig hotel, goede service, gratis koffie- en thee faciliteiten hele dag en handdo...
Recensies
Vriendelijk ontvangst met welkoms drankje, mooie kamer met prima bed en heerlijke regendouche en 's-morgens een heerlijk ontbijt met alles erop en eraan. Echt super service en beter dan veel hotels. Op deze B&B hebben wij niets aan te merken.
Super onthaal, mooie kraakpropere kamers en heerlijk ontbijt
Wat een originele B&B en fantastische gastvrijheid! We hebben super heerlijk geslapen en heel lekker ontbeten. We kregen een zeer uitgebreid ontbijt met bubbels, zalm, bio producten, allerlei broodjes, eitje, vers bereide confituren, vers fruitsap... en een heel vriendelijke host Hugo.
Mooie nette kamer. Heel vriendelijke man. Ontbijt in orde!
Zeer goede ontvangst ontbijt was super
Een voorbeeld in zijn branche. Zeer goed ontbijt met verse producten. Kamers zeer proper.
Zeer leuke avond en nacht gehad. De gastheer en gastvrouw doen zeer hard hun best om het je 110% naar je zin te maken. Het ontbijt was TOP !!! We will meet again ... for sure ...
Wij hebben enorm genoten van ons verblijf. Super mooie kamers en een heerlijke douche. Het ontbijt op zondag zelfs met een glas bubbels. En die zelfgemaakte chocolade pasta met noten, om lekker om je vingers mee op te eten. Zeer gastvrij. Echt een aanrader.
Mooi ingerichte, ruime kamer met eigen badkamer. Uitgebreid ontbijtbuffet met heerlijke artisanale producten. Hartelijk ontvangst. Dichtbij het stadspark en in een zeer rustige omgeving. Het was een plezier om er te gast te zijn.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid