facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor B&B 't Blauwe Schaap

B&B 't Blauwe Schaap
Rustieke, chique kamers in een charmante B&B met een knusse gemeenschappelijke ruimte, een haard en een bar.
Adres: Schawijkplasweg 14, 2520 Ranst, België
Telefoonnummer: 0477 81 34 83
Staat: Vlaams Gewest
District: Antwerpen
Stad: Ranst
Route: Schawijkplasweg
Huisnummer: 14
Postcode: 2520


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Helpende Hand Helpende Hand 4 km Zeer aangename gastheer.Heel lekker uitgebreid ontbijt gekregen en de mogelijkheid o...
Recensies
Wat een top madam!!!nWij zijn hier ongelofelijk opgevangen met alles wat we nodig hadden!!!nTop verblijf…vroeg ontbijt geen probleem …heel verzorgd .nMooie ruime kamer.
Reservatie 5 uurtjes voor aankomst simpelweg geannuleerd. Meer dan een maand op voorhand gereserveerd en betaald.
Wat een top gastvrouw ! Een heel vriendelijk ontvangst , prachtige kamer met alles erop en eraan. Het ontbijt was magnifiek. Teveel om alles te kunnen opeten. vers fruitsap, eitje op de manier dat je wenst, koffiekoeken , pistolets , yoghurt, vers fruit. Echt top!! En zo'n cutie van een hond!
Heerlijk rustig b&b op een rustige locatie en toch vlot bereikbaar. Hartelijk onthaal door gastvrouw Greet. Wie houdt van landelijke stijl kan zijn hartje ophalen in de zorgvuldig uitgekozen decoratie. Ruime en nette kamers met alle comfort, zeer kwalitatieve bedden en sanitair. Wij hebben genoten van de rust en de gezelligheid.
Super mooie en toffe plek om te verblijven.nDe ontvangst was zeer gastvrij en vriendelijk.nJe word hier steeds met een glimlach geholpen.nDe kamers zijn zeer groot en alles is voorzien.nHet hele verblijf was super proper!nHet ontbijt was zeer uitgebreid en de eigenares maakte met plezier nog eitjes en koffie klaar.nHet volledige pand is super mooi aangekleed in een mooie landelijke stijl.nDe omgeving is ook zeer mooi om te wandelen en te fietsen.nZeker een aanrader !
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid