facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor B&B Punto Vélo

B&B Punto Vélo
Adres: Kiewitseweg 5, 3690 Zutendaal, België
Telefoonnummer: 0478 32 71 48
Staat: Vlaams Gewest
District: Limburg
Stad: Zutendaal
Route: Kiewitseweg
Huisnummer: 5
Postcode: 3690


Recensies
Punto Velo is een oase van rust! Vriendelijke gastvrouw en -heer met uitstekende kamers en voorzieningen. Ik zou het iedereen aanraden! Prachtig bad, optie om leuke elektrische scooters te huren en een heerlijk ontbijt! Top locatie wat betreft bossen!
Tijdens paasweekend gewandeld op de Hoge Kempen. B&B Punto Velo als uitvalsbasis gebruikt.nnHet was een geweldige B&B. Mooie en schone kamer, lekker ontbijt, gastvrije eigenaren en fijne sfeer. Wij hebben top-paasdagen gehad.
Zeer aangenaam verblijf gehad! Ideale locatie voor wandelingen en fietstochten, mooie en ruime kamer voorzien van alle luxe, heerlijk ontbijt met speciale aandacht voor allergieën, gastvrouw en -heer zijn heel vriendelijk en behulpzaam, ... TOP!
We hebben genoten van ons verblijf bij Punto Vélo tijdens onze fietstweedaagse! Vriendelijke en warme ontvangst, ruime fietsenstalling, zeer mooie en comfortabele kamers, uitstekend vezorgd ontbijt en lekkere BBQ 's avonds. Niets op aan te merken!
Je voelt je mee op je gemak bij aankomst. De bedden zijn super, goed geslapen vanaf de eerste nacht. Het ontbijt is super, vooral de VERSE pistoletjes en de thermoskan met lekkere koffie. Zeer behulpzame mensen, niets is hun teveel. Zo kun je op een optimale manier de mooie streek verkennen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid