facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor B&B Oversteekhof

B&B Oversteekhof

Info

Met veel liefde en inzet verbouwden we deze hoeve uit 1787 en bijgebouwen uit 1930 tot een uniek logeeradres. Graag delen we deze prachtige locatie in de Ijzervallei, te midden van een beschermd natuurgebied, met onze gasten.
Welkom in het Oversteekhof

Adres: Lindestraat 20, Poperinge
Stad: Poperinge
Route: Lindestraat 20



op zoek naar gerelateerd: B&B Westhoek, Charme B&B Westhoek, Luxe B&B Westhoek, B&B Westhoek Vlaanderen Vakantieland, Fietsvriendelijke B&B Westhoek, B&B Wellness Westhoek, B&B West-Vlaanderen, B&B Heuvelland
Recensies
Prachtige B&B met ruime kamers, met een mooi zicht, in een heel rustige omgeving omringd door weiland, heerlijk ontbijt met elke dag wel iets anders, lokale producten, zelfgemaakte gebakjes. Sigrun en Jan zijn super gastvrij en vriendelijk, en geven allerlei advies.
Wat een mooie b&b met super vriendelijke eigenaars! Alles was tot in de puntjes af! Super goede bedden en kei lekker ontbijt en dit al in een mooi natuurgebied.
Een aanrader. Genieten van de stilte. Zeer mooie B&B op een toplocatie. Gastvrije ontvangst, mooie en ruime kamers en een heerlijk en verzorgd ontbijt. Ook goede restaurants in de nabije omgeving.
Was uitstekend ,heel vriendelijke uitbaters is voor iedereen een aanrader. Ontbijt heel verzorgt.
Wat een heerlijke plek! Midden tussen de velden, geweldige ontvangst, prachtige kamers en wat een ontbijt.
Prachtige locatie, propere en ruime kamers en heerlijk ontbijt! Hier kom ik terug
Fantastisch verblijf, zeer vriendelijke mensen, super mooie b&b en omgeving, zeker een aanrader om terug te gaan
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid