facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor B&B Karrehuis

B&B Karrehuis

Info

Logeren of vergaderen in het koetshuis naast kasteel Vijverhof. Een unieke en authentieke locatie regio Leuven/Haasrode/Tienen.

Geschiedenis

De twee gloednieuwe kamers van onze B&B werden luxueus en hedendaags ingericht met respect voor het karakter en de authenticiteit van het gebouw.

Het Karrehuis is gelegen binnen een eeuwenoud kasteeldomein. B&B Karrehuis is gelegen tussen Leuven en Tienen, op amper 5 kilometer van het industrieterrein Haasrode en het historisch centrum van kunststad Leuven.

De Bed & Breakfast heeft 2 moderne slaapkamers voorzien van alle comfort met eigen badkamer, televisie en gratis wifi. 's Morgens zorgen wij voor een gevariëerd ontbijt met verse streekproducten.

In de leefruimte is het gezellig vertoeven of u kan uw collega's of vrienden verbluffen met een inspirerende locatie voor vergaderingen en meetings. De prachtige tuin nodigt uit tot rustig verpozen of is de ideale vertrekplaats voor fiets- en wandelroutes.

Adres: Bierbeekstraat 93, 3360 Korbeek-Lo, Brabant, Belgium
Telefoonnummer: 016 43 73 42
Stad: Korbeek-Lo
Route: Bierbeekstraat 93
Postcode: 3360



op zoek naar gerelateerd: B&B Opvelp, Ontbijt Kessel-Lo, Ontbijt aan huis Bierbeek
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid