facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor B&B Hippo-Droom

B&B Hippo-Droom

Info

Een charmevolle Belle Epoque villa met 8 kamers en 6 paardenboxen in het Zoniënwoud.
A charming Belle Epoque villa with 8 rooms, in the Sonian Forest.

Geschiedenis

B&B Hippo-Droom ligt midden in het Zoniënwoud en is gevestigd in een charmevolle gerestaureerde Belle Epoque villa (°1900). Onze B&B telt 8 ruime luxe-kamers, een privé tuin, binnenkoer, een zalig zonterras, 6 paardenboxen en een weide waar de paarden kunnen grazen. De inrichting is gezellig hedendaags modern en met een knipoog naar de natuur en regio.
Elke morgen staat er gratis een gevarieerd, uitgebreid en gezond ontbijtbuffet klaar, waar de lokale streekproducten zeker hun plaatsje hebben. Bij mooi weer, kan er ook ontbeten worden in het groen op het zonnige zuidgerichte terras.

Geniet overdag van een streekbier of lokaal gerecht in Hippo-Smaak. Vraag ook gerust naar onze mogelijkheden voor je groepsreservaties, meeting of event.

Gratis WiFi, parking, smart flat screen TV.

Adres: Tumulidreef 7, 1560 Hoeilaart
Telefoonnummer: +32 477 52 46 58
Stad: Hoeilaart
Route: Tumulidreef 7
Postcode: 1560



op zoek naar gerelateerd: Hippodroom menu, b&b droom zuid-afrika, Hippodroom Sterrebeek, Koninklijke Loge Groenendaal, Hippodroom Kuurne, HIPPODROOM ontbijt, Hippo Droom Facebook, B&B Hoeilaart
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Thouten Huisje Thouten Huisje 2 km Niet voor herhaling vatbaar. De B&B bevindt zich in de kelderruimte van het gebou...
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid