facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor B&B De Stuifduinen

B&B De Stuifduinen
Moderne B&B met sobere kamers met een terras, een schilderachtig uitzicht en een gedeelde kitchenette.
Adres: Rijckerstraat 30, 9230 Wetteren, België
Telefoonnummer: 0475 47 98 76
Staat: Vlaams Gewest
District: Oost-Vlaanderen
Stad: Wetteren
Route: Rijckerstraat
Huisnummer: 30
Postcode: 9230


Openingstijden

maandag: 08:00–22:00
dinsdag: 08:00–22:00
woensdag: 08:00–22:00
donderdag: 08:00–22:00
vrijdag: 08:00–22:00
zaterdag: 08:00–22:00
zondag: 08:00–22:00

Recensies
We verbleven er twee nachten in de Avondzonkamer. Wat een luxe! De ontvangst was supergastvrij. De b&b heeft alle luxe die je kan wensen. De kamer was brandschoon en het bed heerlijk zacht. Het ontbijt voortreffelijk! Dank je, Charlotte en Marie voor dit ontspannende verblijf!
We hebben heerlijk genoten van de prachtige Ochtendzon-kamer, het fantastische ontbijt en de warme ontvangst. Zelfs al waren we later dan voorzien, Charlotte maakte er geen probleem van en ontving ons met een grote glimlach. Heerlijk rustige omgeving, heel erg propere kamer en badkamer en een zacht bed. Fantastisch!
Avondzon was een prachtige kamer met alles wat je kon wensen! Het terras was zalig om te ontbijten en 's avonds nog te genieten van een briesje onder de sterren. Het bad was zalig om in af te koelen tijdens de hitte maar ook om 's avonds te ontspannen. Als laatste het ontbijt: dit was geweldig! Naast een standaardassortiment kon je kiezen uit verschillende lekkernijen zoals havermout-banaanpancakes met fruit en ahorn siroop, yoghurt, granola, muesli, fruitsla enz waarvan het merendeel zelfgemaakt! Kortom het ideale ontbijt. In het keukentje langs de trap kan je altijd vers fruit nemen en info voor tijdens je uitstap naar de prachtige omgeving. Charlotte is een zeer charmante gastvrouw met een prachtige b&b. Absoluut een aanrader!
Charlotte is een zeer spontane en charmante gastvrouw.nPrachtige kamer ochtend zon met een rustgevend uitzicht.nHet “à la carte ontbijt” was uitstekend verzorgd met huisbereide en streekgebonden producten van topkwaliteit.nEen B&B prijs/kwaliteit die ik iedereen kan aanbevelen.nWarme groet, Stef
Een ideale B&B voor na een fietstocht om even uit te rusten. Erg mooie kamer en een heel lekker ontbijt. Top!!! Een adresje om te onthouden.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid