facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor B&B De Schorre

B&B De Schorre
Adres: Kapelstraat 203, 2850 Boom, België
Telefoonnummer: 0465 00 71 68
Staat: Vlaams Gewest
District: Antwerpen
Stad: Boom
Route: Kapelstraat
Huisnummer: 203
Postcode: 2850


Openingstijden

maandag: 10:00–22:00
dinsdag: 10:00–22:00
woensdag: 10:00–22:00
donderdag: 10:00–22:00
vrijdag: 10:00–22:00
zaterdag: 10:00–22:00
zondag: 10:00–22:00

Recensies
Zeer mooie badkamer, logeerkamer iets minder en moeilijk toegankelijk naar slaapverblijf. Persoonlijk heb ik moeite met B&B concept die afzonderlijk extra prijs 18 € per persoon hanteren voor ontbijt.
Warm welkom. Bruno is een fijne host met veel fijne tips over de omgeving en diverse eetgelegenheden. Ook prettig dat hij bereikbaar blijft voor eventuele vragen. De kamer is zeer netjes en compleet met een prachtige badkamer en een heerlijk bed. Vanwege mijn werkzaamheden heb ik deze Bnb een weekend geboekt en ik vond het een fijne plek om in de avond goed tot rust te kunnen komen en terug te kunnen focussen in voorbereiding op de volgende werkdag.nZeker voor herhaling vatbaar!
Vriendelijke gastheer.nWij hebben goed geslapen en super ontbijt gehad.nAlles goed verzorgd . Het trapje naar de slaapruimte vonden wij geen probleem .
Heel goede ontvangst, heel erg nette kamer en badkamer. Heel nabije ligging bij de Schorre en de Rupel die een unieke startplaats kan zijn voor enkele prachtige wandelingen of fietstocht. Smart-tv op de kamer met een wijntje of iets fris uit de koelkast is heel leuk bij wat extra muziek of een film na een leuke activiteit. Bedankt voor het warme onthaal
Ontzettend fijn en gastvriendelijk verblijf bij Burno.nHeerlijk ontbijtje, goed verzorgde bedden, badkamer.nBruno beschikt over veel informatie over de schitterende omgeving.nHet was voor ons de beste B&B ervaring tot nu toe.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid