facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Azoo

Azoo

Info

La page sert de SAV ( service après-vente) sur notre site www.azoo.be .
Pour toutes questions avant, pendant ou après une commande sur notre site

Geschiedenis

Ce compte sert de SAV pour toutes commandes sur notre site internet

Adres: Baudour, Hainaut, Belgium
Stad: Baudour



op zoek naar gerelateerd: Le dépôt d' Azoo
Recensies
Kleine winkel waar je alles kunt vinden wat je nodig hebt voor je hond en waarvan de kwaliteitsproducten met zorg zijn geselecteerd. De winkelmanager is vriendelijk en zal niet nalaten uw vragen nauwkeurig te beantwoorden en zal niet aarzelen om u goed te adviseren.
Dus deze winkel is klein. Van Tom en co verwacht je niet en dat is maar goed ook want zo klein als het is vind je er alles en vooral kwaliteit! De bazen geven uitstekend advies en de prijzen zijn zeer schappelijk.
Geweldige kleine winkel, supervriendelijke ontvangst, zeer aantrekkelijke prijzen! Ze hebben veel natuurlijke lekkernijen tegen zeer goede prijzen, aarzel niet!
De beste plek om speelgoed, kleding, manden,... te vinden die je nergens anders vindt.
Grote keuze aan accessoires voor honden en katten. Eten, speelgoed, harnassen... altijd een zeer warm welkom. Ik raad aan.
In het Azoo depot vind je een mooie voorraad voor je hondjes. En mensen met een groot hart staan ​​altijd klaar om te helpen!
Ik raad deze winkel aan, al verschillende bestellingen via de messenger van de pagina, de persoon is erg vriendelijk en altijd attent en super responsief! Kwaliteitsproduct en supersnelle levering.
Geweldige kleine winkel voor de kleding van uw hond, u kunt alles en iedereen vinden. Grote dank aan de eigenaar.
Zeer attent en goed advies jammer dat er niet meer maten in de modellen zijn bedankt mevrouw voor uw geduld want mijn bichon is een beetje nerveus
Een harnas online bestellen: Perfecte verpakking. Snelle verzending. En kleine verrassingsgeschenken voor het grootste geluk van onze loulou! Dankjewel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid