facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Az West

Az West
Adres: Ieperse Steenweg 100, 8630 Veurne
Telefoonnummer: 058 33 31 11
Stad: Veurne
Route: Ieperse Steenweg 100
Postcode: 8630



op zoek naar gerelateerd: az west veurne dokters, az west vacatures, az west veurne vacatures, az west orthopedie, az west gynaecologie, az west menu, az west dokters, az west veurne orthopedie
Recensies
Verschrikkelijk we hebben zes uur aan het wachten geweest op notabene de spoed. SCHANDALIG. Dit ziekenhuis kan niet deftig door een doorlichting komen. Er zit hier minstens 16 man op de spoed en geen dokter te zien. Wel hoedje af voor het ministerie van volksgezondheid die me al na acht dagen al contacteerden om te horen hoe de vork aan de steel zat en me meteen au serieu nam.
Als opa lees ik wat negatieve kritiek. Toch kan ik zeggen dat mijn beide kleinkinderen bijzonder goed geholpen werden door dokter Dewandel en het hele team. Bijzonder KINDVRIENDELIJK en een luisterend oor. Ik kan alleen maar heel positief zijn !
SCHANDALIGE SPOEDAFDELING. op 25 juni daar mijn echtgenoot binnengebracht met verminderde kracht aan de linkerzijde van het lichaam. We werden in een wachtzaal geplaatst de inkomhal van het ziekenhuis om daar na twee uur nog steeds geen arts of verpleegkundige te zien. Echtgenoot uitgeschreven op eigen risico om naar een ander ziekenhuis te gaan waar een CVA werd vastgesteld. Bedankt voor het in de steek laten van uw patiënten az west.
Ziekenhuis van miljoenen euro’s , met alle nodige uitrustingen. Maar met “dokters” van de spoed die geen ziel en hart hebben tegenover hun patiënten. Tante word gebracht naar het ziekenhuis met spoed wegens hartpijn, krijgt geen scan, geen zorg, niemand kijkt en dan ze beslissen dat het genoeg is geweest is en sturen haar naar huis, omdat ze veel belangrijker vonden om HAPPY BIRTHDAY te zingen naar hun onwaardige collega. Bende sukkels jullie zullen het maar beseffen als een van jullie zo behandeld word wanneer die daar ligt af te zien.
Slecht slecht en nog eens slecht en onvriendelijk. Komt mijn vrouw binnen na 3 antibiotica kuren en op aanraden van haar huisarts die niets meer kan doen. Zit daar 3 uren om te horen dat je nog jong en kerngezond bent. Ze hadden tenminste een uroloog kunnen laten kijken. Maar ja in een gestamte Boerenkliniek waar er amper urologen zijn snap ik het misschien. Ze Brugge is ons nieuw hospitaal geworden. Daar zijn 12 urologen aan het werk onder leiding van diensthoofd Jozef Ampe. Ken medelijden met de mensen die naar spoed Veurne moeten.
Wij zijn op 17/05 bevallen van ons zoontje. Onze gynaecoloog was dr Vryens. Alleen maar positieve ervaringen met hem. Duidelijk en to-the-point. Maar dan waaw waaw waaw wat een goed gevoel op de materniteit. De verpleegsters doen stuk voor stuk hun werk met liefde en passie voor zowel de baby als de mama. Ze maken je verblijf met de pasgeborene zeer aangenaam, niets is hen te veel! Zeker een aanrader. Groetjes van kleine Jules.
Un lugar excepcional donde el personal sanitario, médico son excelentes te hace sentir bien por encima de lo profesional son personas excelentes Een uitzonderlijke plek waar het medische personeel, artsen uitstekend zijn, zorgt ervoor dat u zich goed voelt over de professional, uitstekende mensen
Was heel goed ontvangen is waar ik wachten langer, maar waar is nu personeel niet te kort? Overal toch? Respect aan die mensen zeker psychische en mentaal complimenten! Personeel was heel vriendelijk en zeker aan de ingang heel behulpzaam. Doe zo voort
Als je wil DOOD Gaan ga naar AZ West de beste , en zeker op zondag .
In het West Vlaams betekent "SPOED" iets helemaal anders dan in het Nederlands. Je kan beter van Veurne naar Hasselt rijden en dan ben je nog vlugger geholpen. Kletsen en koffie drinken en slachtoffers laten wachten.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid