facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AZ-Solutions Online branding

AZ-Solutions Online branding

Info

Nood aan een sterke online branding? Wij helpen je bedrijf groeien.

LinkedIn training | Social media | Online branding | Brand Design

Geschiedenis

Welkom op onze pagina!

Op een laagdrempelige en persoonlijke wijze helpen we kleine ondernemingen, zelfstandigen en professionals groeien door een sterke online branding.

LinkedIn training | Social media | Online branding | Brand Design

Over ons:
AZ-Solutions is opgestart in 2009 door industrieel ingenieur en docent Zekai Ates. Zekai biedt als trainer & consultant ondersteuning binnen managementvaardigheden en procesmanagement. Sinds 2016 heeft zijn oudste zoon Erendiz de fakkel overgenomen van zijn vader en geeft hij AZ-Solutions een bredere scope.

Erendiz verzorgt de praktijkgerichte opleidingen en coaching op het vlak van LinkedIn, social media & online branding. Online aanwezigheid en online vindbaarheid zijn van cruciaal belang om succesvol te zijn en te blijven. Hoe profileer je jezelf en je bedrijf op LinkedIn, Facebook en Google? Welke online tools kan je hiervoor inzetten? Op een laagdrempelige manier helpt hij kleine ondernemingen, zelfstandigen en professionals met het uitbouwen van een sterk online merk.

TRAINING & COACHING

1. LinkedIn
♦ Workshop LinkedIn & personal branding
♦ Workshop LinkedIn & corporate/employer branding
♦ Workshop LinkedIn & recruitment

2. Social media
♦ Workshop Social media & personal branding
♦ Workshop Social media & corporate/employer branding
♦ Workshop Social meda & recruitment

ONLINE BRANDING:

1. Personal & employer/corporate branding
♦ Consultancy personal brand: profilering als persoon
♦ Consultancy employer/corporate brand: profilering als bedrijf
♦ Consultancy social media:Facebook
♦ Google profilering bedrijfspagina: vindbaarheid en zichtbaarheid Google
♦ Google for Business: gebruik G Suite (Google Apps for Work)

2. Brand design
In samenwerking met freelancer Martijn geven we ondersteuning op het vlak van Brand design:
♦ Logo/ naamkaartjes
♦ Grafisch design voor social media
♦ Responsive website met WordPress
♦ Google SEO essentials: zoekmachineoptimalisatie



"LinkedIn training Social media KeynotesWij helpen ondernemingen, zelfstandigen en professionals groeien door een sterke LinkedIn strategie en Social Branding van A tot Z.Let's Boost your Brand & Business."
Adres: Koedriesstraat 22, 3950 Bocholt (België)
Telefoonnummer: +32497937491
Stad: Bocholt
Route: Koedriesstraat 22
Postcode: 3950



op zoek naar gerelateerd: AZ Solutions Belgium, Erendiz Ates
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
FOOD for DOGS - Vers vlees FOOD for DOGS - Vers vlees 4 km Vriendelijke Bediening en goede uitleg over de voeding .
Recensies
Ben je op zoek naar "DE EXPERT" wat betreft LinkedIn visibiliteit en strategie, zoek dan niet verder. Erendiz heeft niet alleen de kennis maar vertaalt die kennis met focus, energie, a little bit of love en formuleert het zo dat je meteen aan de slag wil en kan. Hij heeft het over ESP in plaats van USP want mensen connecteren toch met mensen en LinkedIn is zo een plaats waar je waardevol kan connecteren. Of je nu een kleine zelfstandige, KMO of grote onderneming bent je hebt sowieso baat bij de inzichten die Erendiz aanbrengt. When? How? Why? What? op LinkedIn posten? Erendiz vertelt je er alles over. Maar raadpleeg hem vooral niet, want ik kreeg zijn tips en gebruikte ze succesvol dus misschien moet ik zijn tips maar voor mezelf houden ;-. Uiteraard niet.... vooral delen en geven is ook iets wat ik geleerd heb.
Top kerel met topskills! Niet te beroerd om iemand uit de nood te helpen zonder wederprestatie. Kun je nagaan hoeveel waarde zijn betalende diensten hebben . Laat Linkedin je bedrijf doen groeien en laat AZ-Solutions je leren hoe het moet .
Erendiz is een topper in LinkedIn. Al snel leerde hij hoe ik hierin mijn weg kon vinden. Nu, enkele jaren later, is LinkedIn voor mij een onmisbaar instrument geworden bij het uitvoeren van mijn sales-activiteiten. LinkedIn zorgt hierbij voor een significante groei. Thx Erendiz!!!! We rock!!!
AZ-Solutions en specifiek Erendiz Ates hebben mij enorm geholpen in mijn LinkedIn verhaal. Hij reikte mij de hand toen ik nog een onervaren student op LinkedIn was en heeft mij getoond hoe ik LinkedIn moet gebruiken en nam steeds de tijd om mijn vragen te beantwoorden. Ik heb ook al een workshop gevolgd van hem die tevens zeer leerrijk was. Ik raad Erendiz Ates en AZ-solutions aan iedereen aan!
Ik ontmoette Erendiz tijdens een LinkedIn-training in de hogeschool PXL toen ik nog volop bezig was met mijn studies. Wie de wereld van LinkedIn nog niet kent, raad ik alleen maar aan Erendiz eens te contacteren. Deze jonge, sympathieke gast zal de wereld van het sociaal medium voor u doen opengaan. Zeker en vast de moeite. Bedankt Erendiz!
Tijdens de summerschool Netwerken heeft Erendiz een korte maar zeer to the point LinkedIn training gegeven. Op deze beperkte tijd heeft hij diverse aspecten aangehaald waarmee het verschil kan gemaakt worden. Uitstekende tips om mee aan de slag te gaan en LinkedIn actief te gebruiken. Bedankt Erendiz!
Erendiz heeft mij de waarde van een actief, geoptimaliseerd LinkedIn profiel laten zien. Dankzij de tips en tricks van deze LinkedIn guru kan je zonder problemen zelf aan de slag. Aanrader!
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar AZ-Solutions Online branding met het openbaar vervoer


Kaulille Schuttebergslaan 240 meter
746
Kaulille Ringlaan 240 meter
746
Kaulille Kerk 270 meter
183
48
8
Kaulille Kerk 270 meter
746
Kaulille Kerk 280 meter
183
48
8

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid