facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AZ Sint-Maria vzw

AZ Sint-Maria vzw
Adres: Ziekenhuislaan 100, 1500 Halle, België
Telefoonnummer: 02 363 12 11
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Halle
Route: Ziekenhuislaan
Huisnummer: 100
Postcode: 1500


Openingstijden

maandag: 24 uur geopend
dinsdag: 24 uur geopend
woensdag: 24 uur geopend
donderdag: 24 uur geopend
vrijdag: 24 uur geopend
zaterdag: 24 uur geopend
zondag: 24 uur geopend

Recensies
Écho verplicht met afspraak, en dan meer dan 1u moeten wachten. Mensen nemen een afspraak omdat ze andere dingen te doen hebben, zoals werken bv... => profijt ziekenhuis, altijd meer. Factuur zal ook later betaald worden
Zeer goed ontvangen op spoed afdeling zondagavond laat.nHet nodige werd onmiddellijk gedaan . Vele tests en scanner . Men kon de vermoedelijke oorzaak vaststellen en hebben het nodige gedaan. Opgezwollen maag leegpompen.nVan spoed naar gewone kamer getransferreerd . Wachten nu op een goed einde .
Spoedafdeling van dit ziekenhuis is een ramp. Onmenselijk behandeld, uitgelachen als je om hulp vraagt, onthaal ontzettend onvriendelijk. Dit was echt traumatiserend. Hier wil je niet naartoe als je zorg nodig hebt.
UZ Jette is 20 minuten rijden, wij twijfelen niet meer wegblijven hier
Lawaai in Maria hospitaal....sorry van vorige melding maar het is nu bijna 21 uur en die zijn nog aan het boren en dat op een zaterdag hé.. niets respect voor de zieke mensen.was nog vergeten te zeggen dat ze al van 9uur deze morgen bezig zijn met dat boren in beton ...wil je rustig genezen ga dan naar st Maria in halle daar hebben ze geen schrik om een GANSE ZATERDAG lawaai te maken ...goed zo !!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid