facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AZ Sint-Lucas Brugge

AZ Sint-Lucas Brugge

Info

Welkom! Hier vind je een greep uit de weetjes en vacatures van het AZ Sint-Lucas Brugge.

Geschiedenis

Het Algemeen Ziekenhuis Sint-Lucas te Brugge (West-Vlaanderen) is een autonoom, middelgroot privaat ziekenhuis met een moderne bedrijfscultuur en christelijke levensvisie. Ons uitgebreid medisch aanbod bestrijkt nagenoeg alle (sub)specialismen en patiënten kunnen er in de 415 erkende bedden en het sterk uitgebouwde dagziekenhuis verzorgd worden. Daarnaast telt het AZ Sint-Lucas verschillende erkende ziekenhuisfuncties en tal van samenwerkingsverbanden met andere zorginstellingen.

Het AZ Sint-Lucas staat garant voor betrouwbare zorg en dit via een open communicatie met de patiënten. We zijn een ziekenhuis op ‘mensenmaat’ en streven ernaar duurzame, kwaliteitsvolle en patiëntveilige zorg te bieden. Om een steeds hoger kwaliteitsniveau te bereiken in onze zorg, willen we voortdurend verantwoord verbeteren. We doen dit aan de hand van de Qmentum kwaliteitsnormen en werden geaccrediteerd door Het Nederlands Instituut voor Accreditatie in de Zorg (NIAZ).

Als innovatief ziekenhuis investeren we ook in hedendaags comfort. Onze nieuwe eenheid voor kinderen en jongeren met psychiatrische problemen staat in de steigers. Daarnaast wacht een volledig masterplan voor de aanpassing van de rest van onze infrastructuur op goedkeuring van de Vlaamse overheid.

Het AZ Sint-Lucas verzorgt in hoofdzaak patiënten uit de regio’s Brugge, Beernem, Oostkamp, Zedelgem, Jabbeke, Damme, Knesselare en Maldegem.

Adres: Sint-Lucaslaan 29, 8310 Assebroek
Telefoonnummer: 050 36 91 11
Stad: Assebroek
Route: Sint-Lucaslaan 29
Postcode: 8310


Openingstijden

Maandag: 00:00 - 23:59
Dinsdag: 00:00 - 23:59
Woensdag: 00:00 - 23:59
Donderdag: 00:00 - 23:59
Vrijdag: 00:00 - 23:59
Zaterdag: 00:00 - 23:59
Zondag: 00:00 - 23:59


op zoek naar gerelateerd: az sint-lucas brugge personeelsdienst, az sint-lucas afdelingen, Orthopedie Sint-Lucas Brugge, intranet az sint-lucas medewerkers, az sint-lucas brugge tandheelkunde, AZ Sint-Lucas brugge neurologie, AZ Sint-Lucas Gent, AZ Sint-Lucas brugge radiologie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Myrthus Myrthus 2 km Ontspannende creatieve cursussen, mogelijkheid tot inschrijven van 1 cursus, geen les...
Recensies
Lag enkele dagen op de Afdeling orthopedie na bilaterale totale kunstheup operatie. Kan alleen maar lof hebben voor het hele verzorgende team. In dit ziekenhuis staat de patient en zijn/haar genezing echt in het midden.
Ben enorm goed geholpen geweest. Goed gereanimeerd en een duidelijke conclusie genomen. Iedere dag heb ik meermaals de dokter gezien die me voor de zekerheid naar UZ Gent stuurde. Ben ik hem heel dankbaar. Het was een geval van 1 op 3000000.
Ik heb zowat al 3 verdiepingen gedaan in dit ziekenhuis en ben super tevreden. Het personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam, vanaf de aankomst. Zowel bij dr. Deketelaere kaakchirurg, dr. Huyghens voor oogoperatie, als deze laatste weken bij de dienst radiografie, mammografie, gynaecologie. Dr Delporte. Hier ben je geen nummer.
Heel slechte ervaring op dienst Orthopedie !! Mijn chirurg van Az St Jan opereert die dag in St Lukas Brugge, dus was mijn revalidatie na hernia operatie daar. Vroege shift was een grote ramp !! Vooral "verpleegster" Niki was daar niet op haar plaats NIET bijgestaan 1e dag na opstaan, ook mijn eerste wandeling op de gang was alleen, niemand die naast me liep ter ondersteuning. Komen wel dagelijks dokters langs ter "controle" , stel ik een vraag over mijn operatie, geen enkele kan me iets antwoorden want ze weten niks. Zal wel op mijn afrekening staan. Komen ze kijken naar mijn ogen mss ??? Mijn parameters werden meermaals niet genoteerd in computer. En bij vertrek werd mij meermaals aangevraagd vervoer door zelfde "verpleegster" Niki bevestigd, wat denk je NIET dus. Zat klaar om 14u, mijn navraag om 16u komt het vervoer ? Verpleger van late shift viel uit de lucht, was thuis om 19u !!! NOOIT MEER in St Lukas
Slechtste kleniek ooit.smorgens binnen via spoed. Na 4 uur zat ik er nog.voor hart longen.
zeer goed ziekenhuis, de verpleegsters en nachtverpleegkundigen zorgden voor me en stonden altijd tot mijn dienst, altijd glimlachend en in een goed humeur, ik, die uit Brussel kom, hou van dit ziekenhuis 5/5!
Ga al sinds kindsaf naar st Lucas altijd goed behandeld en fijne nazorg je voelt er je zeker geen nummer
As ik geen ster zou kunnen geven had ik dat gedaan het is al 2 keer dat ik naar daar moet en jullie kunnen nog nie eens deftig een infuus stekken !!!!!!
Al een zestal keer geopereerd en van de dokters en verplegend personeel zeer tevreden
Afgelopen donderdag schouderoperatie gehad en ik moet zeggen super vriendelijk personeel die weten wat ze doen! Behandelende arts Dr. Tom Van Isacker is een toparts!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid