facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AZ Sint-Jozef Malle

AZ Sint-Jozef Malle

Info

Dichtbij en top!

Geschiedenis

AZ Sint-Jozef Malle is een regionaal ziekenhuis dat naast een brede waaier van basisdiensten en geneeskundige specialismen ook gespecialiseerde diensten aanbiedt zoals een afdeling voor niervervangende therapie en een dienst spoedgevallen met een sterk uitgebouwde dringende hulpverlening met Mug-functie.

AZ Sint-Jozef Malle is een grote organisatie met ruim 700 medewerkers en 100 artsen. Het ziekenhuis beschikt over 230 bedden. Zowel in het ziekenhuis en het dagziekenhuis als in de raadplegingen stemmen we ons behandelaanbod af op de noden van onze regio. We ijveren voor goede samenwerking met huisartsen en andere gezondheidsvoorzieningen uit de regio.
Het behandelaanbod is zeer gevarieerd. Voor medewerkers zijn dit extra kansen om ervaring op te doen in verschillende domeinen.



"AZ Voorkempen vormt de regionale spil in patiëntenzorg en biedt de beste professionele zorg in de regio aan. Patiënten krijgen bij ons de hulp en aandacht die ze verdienen. Ons team neemt alle zorg ter harte en is altijd dichtbij. Onze glimlach krijgen patiënten er telkens bij."
Adres: Oude Liersebaan 4, 2390 Westmalle, Antwerpen, Belgium
Telefoonnummer: 03 380 20 11
Stad: Westmalle
Route: Oude Liersebaan 4
Postcode: 2390



op zoek naar gerelateerd: az sint jozef malle radiologie, az sint jozef malle bezoekuren, az sint jozef malle afspraken, az sint jozef malle pediatrie, az sint jozef malle vacatures, az sint jozef malle spoed, az sint jozef malle rx, ziekenhuis malle dokters
Recensies
Na meer da 20 jaar met een een vergrote schildklier te hebben gelopen werd het begin dit jaar hoog tijd dat die er uit ging. Bij wat intensieve inspanning kreeg ik niet genoeg adem omdat de verzakte en zeer grote schildklier mijn luchtpijp afknelde. De schildklier werd geopereerd door Dr Steven Reremoser en werd perfect uitgevoerd in AZ Voorkempen. Na de operatie die 4 uur had geduurd had ik niet de minste pijn, ook geen heesheid en geen slikklachten. Het eerste eten dat ik kreeg ging dan ook allemaal al vlot binnen. Over de nazorg, 2 nachten in het ziekenhuis, heb ik ook niet de minste klachten. Het litteken is nu langzaam aan het genezen en met een polo tot van boven toegeknoopt zie je daar ook niets van. Mijn medicatie is voorlopig 125 mg Thyroxine van Christiaens en voel me in normale doen.
Kraamhulp en kinderverzorging is 100% top! Super vriendelijk personeel. Onze 2 kindjes zijn er geboren. Dank jullie allemaal!
Voor de derde keer verbleven op pediatrie. Wat een goede zorgen! Zeer professionele dokters en verpleegkundigen. Zeer vriendelijk en behulpzaam. Nemen de tijd om alles grondig te onderzoeken en je nadien alles duidelijk uit te leggen. Ik heb hier veel vertrouwen in de geleverde zorg.
Vriendelijk team op Spoed, zowel onthaal als VP en arts! Ook op radiologie viendelijk personeel. Redelijk lange wachttijd wegens weinig personeel en extra dringende zorgen van patiënten die op Spoed binnen gebracht werden. Logisch toch dus alle begrip! Bedankt aan het ganse team!
Vandaag met dochter op spoed geweest. Een uur gewacht tot dokter kwam. Is gevallen gapende wond. 8 nietjes erin. Weet zelfs naam van dokter niet. Conclusie heeft een hersenschudding gewoon weg geen attentie op gemaakt. Dat noemt zich dan dokter. Slechtste spoeddienst ooit.
Erg lang moeten wachten maar dankzij de oplettendheid en professionaliteit van dokter. Laurens De Grim op spoedgevallen hebben we na 11 jaar weer hoop op pijnvrije toekomst. Ook al was het erg druk, heeft hij echt de tijd genomen om deskundig uitleg te geven over de mogelijkheden. Wanneer 12 andere ziekenhuizen ons telkens weg stuurden 40 tal keer per jaar heeft deze ziekenhuis ons leven veranderd! Dikke pluim voor iedereen die ons deze nacht geholpen hebben! Kindjes zullen papa niet meer in de rolstoel zien belanden. Mevrouw aan het onthaal van de spoed was erg vriendelijk en behulpzaam.
Vandag neurologische onderzoek EEG gedaan, daarnaar raadpleging bij dokter Patrick de Wit.Goede kundige uitleg gekregen ,en woord goed naar je geluisterd. Super lieve en aangename dokter, en aanrader.
De spoed leek in de wachtkamer niet zo heel druk maar desondanks heb ik toch 3u + moeten wachten. De arts heeft me wel goed behandeld en was na een 15min terug buiten.
Heel vriendelijk personeel. Propere kamer. Erg goede verzorgd. Dankje AZ Voorkempen voor het aangenaam verblijf!
De 1 ster is voor de lieve verpleegster en dokter die me heeft verder geholpen met de echo van mijn schouder voor ontstekingen na te kijken. Maar die van de Radiologie kunnen ze beter buiten gooien wat een onbeschoft mens is me dat. Als je haar niet begrijpt en verduidelijking vraagt roept ze en maakt ze je belachelijk. Tegenwoordig gaat het alleen over wat je kunt en niet over hoe je met patiënten omgaat. Vriendelijkheid is ver te zoeken bij het personeel. Jammer volgende keer ga ik dan best naar Klina.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid