facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Az Klina

Adres: Augustijnlei 100, 2930 Brasschaat
Telefoonnummer: 036505050
Stad: Brasschaat
Route: Augustijnlei 100
Postcode: 2930



op zoek naar gerelateerd: Klina consultaties, Klina dokters, AZ Klina personeelsdienst, Inschrijven Klina, AZ Klina Brasschaat PCR test, Klina Gynaecologie, AZ Klina orthopedie, Klina Neurologie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Az Klina Az Klina 11 meter Ik heb al veel operaties laten doen in de klina en andere ziekenhuizen,allemaal gedaa...
AZ Klina AZ Klina 18 meter Ik heb al veel operaties laten doen in de klina en andere ziekenhuizen,allemaal gedaa...
Pediatrie Pediatrie 32 meter Ik heb al veel operaties laten doen in de klina en andere ziekenhuizen,allemaal gedaa...
AZ Klina - Voluit voor Zorg AZ Klina - Voluit voor Zorg 112 meter AZ Klina is hét ziekenhuis voor de regio Noord-Antwerpen en Noorderkempen. Het biedt ...
De Mick De Mick 4 km Heel vriendelijke verzorging ,geldt voor heel de staf.Wat ergerlijk is :dure ,manklop...
Recensies
Een jaar geleden werd ik plots geconfronteerd met borstkanker. Tijdens heel het traject werd ik perfect begeleid. De twee verpleegkundigen van de borstkliniek, Wanda en Eveline, waren altijd bereikbaar en regelden alles tot in de puntjes. Eergisteren had ik terug een mammografie, echografie en consultatie. Ik was echt heel zenuwachtig. Na de onderzoeken stelde de radioloog, dokter Volders mij onmiddellijk gerust. Ik kreeg een goed rapport van hem. Alle dokters en verpleegkundigen die ik in Klina heb ontmoet, waren zeer professioneel en empathisch. Ik ben zeer dankbaar.
Onderzoek bij longspecialist: Ik hoest bloed op, ben een zware roker en heb chronische bronchit. De dokter: "de testen waren wel goed, dus niks aan de hand hoor:-" Onderzoek bij NKO: ik kan al jaren niet ademen door mij neus en praat nasaal erdoor, heb constant korsten, ..... Dokter: gewoon elke dag een allergiepilletje nemen voor de komende 60 jaar en het zou beter moeten zijn. Niet erg, ik voel mijn lichaam beter aan en zal wel verder zoeken dan jullie. Bedankt voor niks ! Ik werd trouwens eens alleen gelaten in een kamer, waar ik toegang had tot een computer en naar hartelust gevevens van andere patiënten kon bekijken. TOPPERS ! Verpleegsters, hygiëne, etc natuurlijk wel in orde.
U word hier niet gerespecteerd en ook niet serieus genomen. Als u pijn op een score van 8/10 geeft, is het voor hen 3/10. Ze sturen u vaak naar huis zonder uitleg. Is al de 2de keer dat ik met maag en darm problemen zit, mijn huisarts gaf me medicatie voor spastische darmen. Echter heb ik zonder bewijs deze medicatie nog niet genomen daar ik eerst zeker wil zijn dit effectief zo is. Hiervoor ben ik 2x naar het klina ziekenhuis gegaan in afwachting op mijn afspraak bij de specialist die plaatsvind komende maand april. Hiervoor werd ik half uitgelachen omdat ik nu hier zat en ik wss geholpen zou zijn met die medicatie. Sorry, maar als ze zouden zeggen: u hebt kanker, maar er is geen bewijs van.. gaat ge ook gene chemo nemen natuurlijk. Heel erg dat de mensen niet gehoord worden ook niet. Hier word je behandeld alsof je teveel bent en ze dan te hard moeten werken. Geen ziekenhuis waar je u op uw gemak kunt voelen. Het is ook al 2x gebeurt dat ik met een ziek kindje op 6 maand en op 1 jaar naar hier ben gekomen omdat hij bijna nietmeer kon ademen, nietmeer wilde eten en drinken en +41 graden koorts naar huis hebben gestuurd. Als ouder laat je het daar niet bij en ga je ergens anders hulp zoeken. Algoed werd hij dan in Malle wel goed verzorgd en kreeg hij de nodige hulp en verzorging. Dus na vandaag zullen ze mij hier NOOIT meer zien! Die 1e ster is dan wel voor de artsen van NKO en Gynaecologie want daar word je wel DEFTIG geholpen.
Absurde toestanden. Probeerde een afspraak te maken met MKA op 18 juli. 'Bel eens in september terug, meneer. We zitten vol tot eind november.'
Ze plaatsen je hier onmiddelijk aan de morfinepomp om je het hoekje om te helpen... Totaal geen respect voor familieleden, hun strikte regeltjes over maskertjes en het halfuur bezoektijd heeft prioriteit. En wordt afgedwongen zoals in een gevangenis zelfs al heeft de patient volgens hun nog maar een paar dagen te leven. Alternatieve geneeskunde waardoor patient zichtbaar beter werd is gewoon brutaal afgenomen en ontboden... Blijf hier weg als je je leven lief is..
Zaterdag via spoed binnengekomen nadat ik per ongeluk een beentje van konijn had ingeslikt en ik bijna niet meer kon ademen. Ik werd onmiddellijk geholpen. Een vakkundige uitgevoerde Heimlich heeft het botje verwijderd. Achteraf is er nog een arts in mijn keel komen kijken of de slokdarm vrij was en hebben ze nog een X - ray gemaakt van mijn longen. Iedereen was uitermate vriendelijk en ik wil bij deze Iedereen uitvoerig bedanken voor de snelle interventies. Dank zij deze mensen, kan ik het nog navertellen.
06/03/2023 Dagopname Martine met dank aan Ilse voor de goede zorgen
Ik wachtte zolang voor mijn beurt, zet meer medewerkers wanneer er drukke seizoenen zijn.
Verschrikkelijke service aan de balie, mega onvriendelijk als je om een coolpack vraagt, zitten maar te lachen met zen alle op de bureau terwijl hier mensen inclusief wij 4 uur zitten te wachten op spoed. Nooit meer klina voor ons!
Zeer slechte ervaring gehad bij mijn bevalling. Eigenlijk aan mijn lot achter gelaten. Amper binnen gekomen om eens deftig Te vragen hoe het met mij gaat. Heb enkel de onderhoud gezien. Die mijn kamer kwam schoonmaken. Ik kon van de eerste dag gewoon voor mijn pas geboren baby alles zelf doen en uit zoeken .. Mijn eerste keer in Az monica bevallen en werd er ontvangen als een prinses en de nazorg zeer goed! Az klina kan hier zeker uit leren.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid