facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AZ Jan Portaels

AZ Jan Portaels

Info

Het AZJP biedt een volledige en gespecialiseerde kwaliteitsvolle basisziekenhuiszorg, gericht op de noden van de bevolking van de brede regio Vilvoorde.

Geschiedenis

ZIEKENHUIS IN VOLLE GROEI

AZ Jan Portaels garandeert een capaciteit van 432 bedden en biedt ruimte aan een dito aantal patiënten. Daarvoor werken wij samen met een 100-tal specialisten en 750 medewerkers. Jaarlijks hospitaliseren wij +/- 11.000 patiënten. Op jaarbasis verzorgen wij 56.000 ambulante raadplegingen én 20.000 dagbehandelingen.

Als algemeen regionaal ziekenhuis in volle ontwikkeling bieden wij een brede waaier aan diagnostische technieken en behandelingsmogelijkheden aan. Diagnoses en behandelingen kunnen zowel ambulant als tijdens een ziekenhuisverblijf aangeboden worden.

We beschikken over:
- een daghospitaal inwendige geneeskunde, een daghospitaal heelkunde en een geriatrisch daghospitaal.
- diverse hospitalisatie afdelingen: oncologie, pneumologie, cardiologie, gastro-enterologie, endocrinologie, neurologie, geriatrie, revalidatie, pediatrie, materniteit, palliatieve zorgen, PAAZ, midcare, intensieve zorgen, chirurgie (orthopedie, urologie, gynaecologie, abdominale en laparascopische heelkunde, vaatheelkunde, thoraxchirurgie, ...)

AZ Jan Portaels vzw engageert zich om één van de beste regionale ziekenhuizen te worden in Vlaanderen. Dit vertaalt zich in een modern ziekenhuis waarin de geneesheren volwaardige partners zijn en dat beschikt over performante apparatuur voor diagnostiek, zorg en service. Onze slagzin luidt: “Ziekenhuis in Beweging”. Bij ons verandert er immers heel wat. De XII Werken van AZ Jan Portaels zijn daar een perfect voorbeeld van.

Met dit project gaan we de uitdaging aan XII belangrijke diensten volledig te vernieuwen zonder dat de kwaliteit van de zorg daarbij in het gedrang komt. We begonnen het rijtje “Werken” in februari 2010 met onze splinternieuwe Medium Care, daarna volgden o.a. de Materniteit, het Operatie Kwartier, het Huis van de HARNO, de PAAZ, de Pediatrie, de Palliatieve Zorg, de Oncologie en onze splinternieuwe cafetaria. Momenteel leggen wij de laatste hand aan onze geherlokaliseerde AZE.

Daarna volgen nog onze nieuwe Fysiologie én onze vernieuwde Stomatologie. Onze blik staat uiteraard op nóg verder, zo plannen we in de nabije toekomst de bouw van een nieuw ziekenhuis.

Adres: Gendarmeriestraat 65, 1800 Vilvoorde
Telefoonnummer: +32 2 254 6400
eb.sleatropnajza@ofni
Stad: Vilvoorde
Route: Gendarmeriestraat 65
Postcode: 1800



op zoek naar gerelateerd: az jan portaels raadplegingen, az jan portaels spoed, az jan portaels afspraken, az jan portaels bezoekuren, az jan portaels vacatures, az jan portaels personeelsdienst, az jan portaels orthopedie, az jan portaels gynaecologie
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
St.-jozef Kliniek V.z.w. St.-jozef Kliniek V.z.w. 0 meter Dr Michiel Vanfleteren heeft nog minder empathie dan een blok ijs. Ongelooflijk,dit z...
az jan portaels az jan portaels 16 meter slechtste ervaring ooit ik wacht 6uur gwn voor een 10min gesprek dat is ni normaal
Vzw Hoofdkwartier Vzw Hoofdkwartier 4 km Vzw HoofdKwartier is een multidisciplinair diagnose- en therapiecentrum dat zich enga...
Recensies
ik had na meerdere pogingen om een deftig ochtenduur te kunnen vastleggen, want blijkbaar moet je op goed geluk toevallig een optie voor 's morgens zien te krijgen een afspraak bij het labo geboekt voor een OGTT test nuchter dus. Na lange tijd wachten heb ik hiervoor toch een bevestiging gekregen dat de afspraak geboekt was. Maar eens ik daar was en me 2x ingeschreven had onthaal+labo blijkt dat ik voor deze bloedafname bij de afdeling materniteit moest zijn, alleen wordt dit nergens vermeld en hiervoor kan je blijkbaar geen afspraak online boeken. Aangezien het hier over bloedafname gaat, leek het mij en de specialist logisch dat ik een labo afspraak nodig had. Ik had ook vermeld in de afspraak dat het om een OGTT test ging, maar blijkbaar zijn de commentaren bij de planning niet zichtbaar voor het personeel en zodoende nutteloos. Ik werd bijgevolg terug naar huis gestuurd zonder test.
Ben er de laatste keren steeds korrekt geholpen geweest. Afspraken worden vrij goed gerespecteerd. De dokters die ik heb geconsulteerd zijn bekwaam en de verpleegkundige zorg is er prima. De opvolging loopt ook gesmeerd. Enig minpuntje is de attitude van de medewerkers op de afspraakbalie. Die hebben een ambtenareninstelling en-uitstraling. Ofwel zijn deze mensen platgewalst door het niet aflatende gedoe van patienten die met niets in orde zijn en geen moer nederlands, frans, duits of engels praten. Als ik de passage die me telkens voorafgaat observeer dan kan ik me hier wel een beeld vormen.
Dit ziekenhuis heeft niet bepaald goede reputatie gehad ; denk dat er verbetering in zit, verjonging dokters is zeker een pluspunt. Geen verwijten naar oudere dokters, maar moeten hun ervaring en kennis doorgeven naar de jongere dokters, dat moet hun LEVENSWERK zijn. Verpleegkundigen zijn harde werkers. De spoeddienst waar ik al 3 maal in 14 dagen mee te maken had verliep vrij vlot. Waar ik niet over te spreken ben is het telefoontarief : 0,70 ct/minuut, was daar wel over geïnformeerd, maar is onaanvaardbaar. Voor de rest zullen ze zich moeten bewijzen.. . Nu pas na ontslag niet tevreden totaal niet, kreeg enkel beschuit en thee, moet maar zelf thuis leren eten en niets opgelost, geen conversatie met familie, trek je plan maar en tot de volgende keergaat over darmobstructie al meermaals, wel respect voor dr.Demey maar is daar niet de baas... Al voor 3e maal dit jaar in Z.H. belandt, verre van leuk, nu een valpartij, dat is blijkbaar het "programma" dat oudere mensen moeten doormaken. Sturen haar schoonmoeder 88 j. toch niet direct naar huis nu, doen wel allerlei onderzoeken en ik geniet van een lekker soepje in cafetaria, die is er echt lekker.
Ils envoient pas les factures et après 2 mois courrier de la part du huissier de justice faut pas aller chez eux pas de profesionalisme Ze sturen de facturen niet en na 2 maanden mag post van de deurwaarder niet naar hen gaan geen professionaliteit
Geen duidelijke communicatie. Liever onvriendelijk personeel, dat communicatief en efficiënt te werk gaan, dan een bende vriendelijke hypocrieten, die iemand nodeloos laten wachten en afzien. Afrader
Over het algemeen heel tevreden over cardio neurologie. Heel goed behandeld geweest.
Héél weinig empathie op de spoeddienst. Patiënt mag door COVID geen bezoek ontvangen en het is dan ook aan het onthaal teveel gevraagd om een zak met kleren af te geven. Dokters geven ook geen enkele informatie over de toestand van de patiënt patiënt en spellen u liever de wet. Dit maakt het nog moeilijker als buitenstaander. Jammer genoeg ook niet de 1ste keer. Hier zien ze ons niet meer terug!
Ik had deze morgen afdeling afspraak gastro -enterologie motte ik heb 1 uur lang gezeten in de wachtruimte. De koffie zal goed gesmaakt hebben. İk heb aan gegeven dat ik niet meer wil behandeld wil worden en ben vertrokken
Voorzichtigheid geboden op de afdelingen cardiologie en psychiatrie. Bepaalde specialisten overschatten zichzelf enorm en zijn eigenlijk heel onbekwaam. Levensbedreigende, catastrofale gevolgen als resultaat.
Er moet dringend iets gedaan worden aan de hygiëne van dit ziekenhuis en dringend iets aan de kamers …. Eten trekt op niks geluk dat de mensen die er werken super vriendelijk zijn voor mij en mijn dochter .
Reageer op deze plaats

Routebeschrijving naar AZ Jan Portaels met het openbaar vervoer


Vilvoorde Kliniek 80 meter
225
287
Vilvoorde Kliniek Eindhalte 120 meter
Vilvoorde Oude Vaartbrug 240 meter
261
Vilvoorde Oude Vaartbrug 250 meter
261
Vilvoorde Stadhuis 330 meter
225
287

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid