facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AZ Alma

AZ Alma

Geschiedenis

AZ Alma is een toekomstgericht ziekenhuis, sinds maart 2017 gevestigd in een nieuw, heel eigentijds ziekenhuis aan de Ringlaan in Eeklo. Dit is een unieke locatie in het noorden van de provincie Oost-Vlaanderen op 25 km van Brugge, van Gent en van Knokke-Heist.

Een toegewijd team van meer dan 120 artsen, 1.290 medewerkers en 175 enthousiaste vrijwilligers, staan samen in voor een hoogstaand medisch en paramedisch zorgaanbod. Het ziekenhuis beschikt over 451 erkende bedden en meer dan 50 bedden in daghospitalisatie. Naast ‘Zorg met een hart’ wordt tevens veiligheid, kwaliteit, kostenefficiëntie en patiëntenbeleving en innovatie hoog in het vaandel gedragen.

AZ Alma beschikt over alle deelspecialismen (inwendige geneeskunde, materniteit, pediatrie en geriatrie). Alle heelkundige deelspecialismen zijn aanwezig (abdominale heelkunde, thoracovasculaire heelkunde, urologie, orthopedie, ORL, MKA, oftamologie en neurochirurgie). Het ziekenhuis beschikt over een gespecialiseerde spoedgevallendienst met MUG functie, een intensieve zorgenafdeling, stroke care unit en coronaire care unit.

AZ Alma staat bekend om haar warme, vriendelijke en familiale sfeer. Respect, vertrouwen en toegankelijkheid vormen kernwaarden voor iedere medewerker en arts.

Samen met patiėnten en zorgverleners werken wij in wederzijds vertrouwen en openheid aan de uitbouw van een kwalitatief hoogwaardig zorgaanbod in onze regio.

Vanuit een christelijke mens- en maatschappijvisie bieden wij een warme, open omgeving, waar iedereen die medische zorg nodig heeft op elk ogenblik welkom is.

In een sfeer van vertrouwen behandelen wij elke persoon met respect, ongeacht herkomst, ideologie of sociale status en houden rekening met de waarden die hij of zij belangrijk vindt.

Dragen wij verantwoordelijkheid tegenover mens en maatschappij.

Elk vanuit onze eigen achtergrond en functie, bieden we onze patiėnten professioneel en ethisch verantwoorde zorgen. Daarom leggen we verantwoording af over de aanwending van de middelen die de gemeenschap ter beschikking stelt.

Willen wij inspirerend en motiverend werken voor onze patiėnten, voor onze artsen en medewerkers en verwijzers uit onze regio.

Door innovatie willen we toekomstgericht een excellente gezondheidszorg uitbouwen.

Vanuit deze missie streven wij ernaar het voorkeursziekenhuis te zijn voor de inwoners van onze regio: een ziekenhuis waar de mens en de zorg centraal staan.

Onze visie en waarden worden krachtig samengevat door onze slagzin �Zorg met een hart� .

Dag na dag brengen we dit in de praktijk ten aanzien van onze patiėnten, verwijzers, artsen en medewerkers en de maatschappij.



"Algemeen Ziekenhuis Alma, gelegen in het hart van het Meetjesland en gehuisvest in een gloednieuw gebouw, beschikt over een uiterst moderne infrastructuur, een waaier aan faciliteiten en state-of-the-art aan medische apparatuur. AZ Alma telt 513 plaatsen, meer dan 120 artsen, 1.290 medewerkers en 175 vrijwilligers die onze slogan ‘Zorg met een hart’ dagelijks in de praktijk omzetten. AZ Alma is gevestigd te Eeklo, in het hart van het Meetjesland. Daarnaast kunnen patiënten ook terecht bij hun vertrouwde arts-specialist in de Polikliniek AZ Alma Sijsele."
Adres: Ringlaan 15, 9900 Eeklo
Stad: Eeklo
Route: Ringlaan 15
Postcode: 9900



op zoek naar gerelateerd: az alma radiologie, az alma bezoekuren, az alma eeklo dokters, az alma patient, az alma eeklo orthopedie, az alma parking, az alma eeklo vacatures, az alma cardiologie
Recensies
Dokters van spoed niet serieus zijn elke keer hoor jij dat zij lachen en babbelen over patiënten en lachen altijd is niet normaal.! Dokters moeten serieus zijn!!! Het is geen comedyserie het is ziekenhuis! Jonge personen waren wel aandachtig en serieus dan professionele dokters ik vind dat raar! Lagen over patiënten is niet normaal jij hoort dat over jou praten en lachen niets menselijk babbelen over patiënten ik voelde me nog slechter!! Nog over rode knop allarm heb ik 25 minuten moeten vachten van iemand dat zij reageren niet! Ik heb ook gehoord dat een man zei tegen vrouw dat jij moet wachten voor rode knop jij moet niet direct gaan dat zij weten dat niet vaak duwen op rode knopje ! Rare ziekenhuis en nog dat jij luistert waarom heb jij niet naar huisarts van wacht gebeld en hier gekomen !!!!!!!!!!!!!! 2 keer was ik ook daar van zelfde probleem jonge dokter van spoed zei dat ik had s ochtends niks gegeten daarom voel ik me slech , belachelijk. Nu dokters zijn niet specialisten!!!!
Met dank aan Dr. De Ganck en zijn team, alsook aan het verplegend personeel voor de nazorg na een prostaat operatie. Zeer vriendelijk maar vooral bekwame mensen! Eddy Lampaert dd.10 juli 2023 kamer B2.220
Dank aan dr Evelyne Spriet voor de correcte behandeling na de operatie spataderen in januari 2023. Herstel verliep trager dan voorzien maar kwam toch goed door de bekwaamheid van genoemde dokter. Vriendelijk en geeft je vertrouwen.
Ik ben hier op doorverwijzing terecht gekomen en vind het een zeer overzichtelijke kliniek. Sommige vrijwilligers zouden iets vriendelijker mogen zijn. Want heb er 2 gezien die echt vrij grof waren toen patiënten hen om uitleg vroegen. Ze werden net niet afgeblaft. Over het personeel kan ik echter niets negatiefs zeggen integendeel zelfs!
Na 5 dagen opname in dagkliniek….iedere dag opnieuw Topservice op alle vlakken….ik heb prima dokter..verpleegsters super vriendelijk en Topservice en verzorging maar ook alle andere personeel vriendelijk en behulpzaam….TOP en die zo verder Kristof Byls
10*******hotel ook heel goede verzorging bekwame verpleegsters
Reeds jaren om de 6 weken inbehandeling op de dagkliniek en recent opgenomen en geopereerd ZE24/ buikoperatie. Ik wil hier duiden dat ik op beide afdelingen zowel wat artsen, verpleging, omkadering, infrastructuur en catering betreft, een heel tevreden patiënt ben. Soms vergeten we een reactie te plaatsen wanneer alles naar wens verloopt.
Ik heb 3 weken geleden een knieprothese ondergaan in het AZ Alma ik ben zeer tevreden over mijn chirurg dokter Van Onsem en zijn team. Het ziekenhuis is ultra modern en het personeel zeer vriendelijk , het eten is er ook goed en gevarieerd. Van mij krijgen ze 10/10 . Dank u De revalidatie in BZIO was beneden alles. Nooit meer ik was na een dag terug thuis. Mvg Laurette
Deze morgen in spoed geweest, mama accidentje gehad thuis, zeer vriendelijk onthaal, de verpleger heeft mama goed opgevangen en verzorgd, amper uurtje binnengeweest. Chapeau, ondanks de drukte. Nogmaals dank. Lucrece Van Moorhem
Onlangs een ingreep gehad op de afd. Orthopedie en Traumatologie. Alweer zeer tevreden over het gehele verblijf. Personeel vriendelijk en behulpzaam, stellen je op je gemak en geven veel uitleg en advies, ook op de afd. pre-operatief, in het OK of recovery. Lekker eten, goeie koffie. De kamer kraaknet. Kortom TOP!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid