facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Ayuthaya

Ayuthaya
Adres: Boulevard Henri Rolin 2 , Waterloo 1410, BE
Telefoonnummer: 02 351 17 29
Stad: Waterloo
Route: Boulevard Henri Rolin 2
Postcode: 1410



op zoek naar gerelateerd: Ayutthaya Thai, Ayutthaya restaurant, Thai restaurant near me, Ayutthaya Thailand map, Tapas Waterloo, Thai restaurant Southport, Thai restaurant Liverpool, Thai 2 Go menu
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
ThaiLive ThaiLive 666 meter
Recensies
Schattige familie die heel goed Thais eten maakt, het voelt daar als thuis
Thaise keuken. Redelijke prijzen. Goed niet meer.
Onze favoriete Thai!!! Van buiten ziet dit kleine restaurant er niet uit, maar eenmaal binnen is de ontvangst bijzonder hartelijk. We eten heerlijk goed, en ik denk dat het te maken heeft met de link tussen de baas en de beroemde Blue Elephant, en de twee dames in de keuken. Toch zijn de Tod Man Pla vispannenkoek en de Pad Thai de beste die ik in België heb geproefd.
snuif snuif Het restaurant/broodjeszaak is zeker gesloten, het was echt de beste, een groot verlies. Maar de managers verdienden het om met pensioen te gaan. Dank aan hen voor al die jaren heerlijke Thaise keuken Een verdrietige klant... ******************************************************* **** De beste Thaise cateraar in de regio. Tussen de middag en 's avonds tot 19.30 uur gerechten aan tafel geserveerd
Zeer goed adres, gerund door een gastvrije en vriendelijke Thaise familie. Dit is een restaurant met een zeer goede prijs-kwaliteitverhouding. Ik ga er al meer dan 10 jaar heen. De gerechten zijn heerlijk, vers en typisch. De moeder en haar dochter staan ​​in de keuken, ze maken echte "homemade" gerechten Voor en achter het restaurant zijn parkeerplaatsen beschikbaar. Het is ook mogelijk om afhaalmaaltijden te bestellen. Ik raad dit discrete kleine restaurant aan en vooral de vermicellisalade, de Noodle Boat-soep, de Laab Kai en vele andere gerechten om te ontdekken.
Super lelijk decor, maar absoluut charmant welkom, met het accent voor degene die de manager lijkt te zijn. Deskundig advies en verse producten maken het plaatje compleet. Heel lekker gegeten!
Uitzonderlijke keuken, een familiale sfeer en heel serieus!!! De plek waar je lekker Thais eet. Ga daarheen met je ogen dicht.
Goede 'homestyle' keuken. Niet verfijnd. D cor is prima, maar een beetje ouwig. Mensen zijn erg aardig.
Uitstekend eten en mooie service. Jammer dat het sluit in de vroege avond. Het mooie is dat er geen achtergrondmuziek is die de sfeer bederft.
De beste Thai! Elke keer een traktatie!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid