facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Axoclub

Axoclub

Info

Uw vzw-secretariaat volledig digitaal met één databank met contacten&leden, kalenders, giften, betalingen, boekhouding, websites en e-mailcampagnes.

Geschiedenis

vzwOnline is de oplossing voor het bestuurslid of de secretariaatsmedewerker van een VZW die meer wil doen op minder tijd.

Door alle informatie van alles over je VZW in één databank te stoppen, win je tijd doordat je alles maar één keer moet doen en door intelligente koppelingen zoveel mogelijk automatisch gebeurt.

En dan heb je tijd over voor wat echt telt... de werking van je VZW verder uitbouwen, meer leden, leukere activiteiten, betere informatie.

Adres: Koralenhoeve 15, 2160 Wommelgem
Telefoonnummer: 03/6001730
Stad: Wommelgem
Route: Koralenhoeve 15
Postcode: 2160


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 17:00
Dinsdag: 09:00 - 17:00
Woensdag: 09:00 - 17:00
Donderdag: 09:00 - 17:00
Vrijdag: 09:00 - 17:00


op zoek naar gerelateerd: Tuinhier axoclub, Mijn Tuinhier login, Neos edesk
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Ctac Belgium Ctac Belgium 622 meter Een super bedrijf om voor te werken. Er zijn openstaande vacatures. Zoek maar eens op...
Comforce Comforce 642 meter Comforce is een jong en dynamisch marketingbedrijf. Wij zijn dé online marketingspeci...
Recensies
We waren al een tijdje op zoek naar een partner die het beheer van onze vereniging mee kon optimaliseren want deze was te groot geworden voor ons, dankzij het AxoClub systeem gebeurd daarmee de opvolging van de leden intussen al 50% van de tijd automatisch. Bedankt AxoClub.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid