facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AXITO

AXITO

Info

Bedrijfssoftware voor KMO's en zelfstandigen.
Facturatie €199, Boekhouding €249, Stockbeheer €149, Kassaregister €249,
en veel meer. (Eenmalige aankoopprijzen)

Geschiedenis

Bezoek onze website www.axito.com



"Efficiënter werken betekent meer automatisering, meer overzicht en meer statistieken, want meten is weten! Zo houdt u meer tijd over voor uw core-activiteiten.En daarom heeft u kwaliteitsvolle, maar wel betaalbare bedrijfssoftware nodig.Of u nu zelfstandige bent of een deel uitmaakt van een kmo. AXITO heeft altijd een oplossing voor u klaar.Heeft u een garage of bent u een wagenhandelaar? Dan is AXICAR dé tool bij uitstek om uw zaken te regelen. Gecertificeerd door Car-Pass!Of misschien past een van onze andere branchepakketten beter bij uw onderneming: bouw, kledingwinkel, groothandel, glashandel, houthandel...AXITO vormt de partner bij uitstek om uw onderneming te helpen groeien."
Adres: Heirstraat 21, 3630 Maasmechelen
Telefoonnummer: 0032 89 778877
Stad: Maasmechelen
Route: Heirstraat 21
Postcode: 3630


Openingstijden

Maandag: 08:15 - 17:00
Dinsdag: 08:15 - 17:00
Woensdag: 08:15 - 17:00
Donderdag: 08:15 - 17:00
Vrijdag: 08:15 - 16:15


op zoek naar gerelateerd: Facturatieprogramma, Facturatieprogramma garage
Recensies
Als zelfstandige, uit Oost-Vlaanderen, raadde mijn leverancier, me in 2009, Axito aan als software firma. Sedert dan gebruik ik hun programma voor facturatie en dergelijke. Voor een computer-leek, als ik, gemakkelijk te gebruiken. Bij ev. hulp, klantvriendelijke i'ters, in de Limburg, met in mensentaal, degelijke telefonische ondersteuning. Een lay-out aanpassen, uw pc wordt overgenomen en u krijgt asap de aanpassing. Een top- team aan support staat klaar. Veranderen van software firma ? Nooit van mijn leven. Beste groeten, van Raoul en Johan.
Service die het verschil maakt. In onze 'verkennende fase' hebben we een zeer uitgebreide live demo gekregen van het programma. Het programma werkt zeker goed, maar het was het vertrouwen dat ons deed beslissen. De installatie/configuratie verliep zeer vlot. We hebben ondertussen al een aantal keren beroep gedaan op de support wegens gevraagde aanpassingen van onzentwege waarbij we steeds meteen geholpen zijn.
Zeer goede en correcte service. Wij zijn met ons bedrijf reeds klant sinds 1992, dat zegt genoeg denk ik. Als we met een probleem zitten krijgen we binnen de kortst mogelijk tijd een pasklare oplossing. Enkele weken geleden op zaterdag een serieus probleem en ik werd zelfs op zaterdag heel goed geholpen. Vriendelijke en behulpzame eigenaars EN medewerkers. Ik kan dit bedrijf absoluut aanraden.
Super goed programma en een TOP service!
Heel tevreden over de hulp bij opvolging van het programma. De up-dates worden ook telkens door Elly gedaan, zodat wij ons daarover niet moeten bekommeren. Prima service.
Zeer correcte firma, die steeds probeert om hun klanten snel en correct te helpen.
Wij zijn van 1999 klant bij axito en hebben tot op heden altijd een zeer goede vertrouwensrelatie opgebouwd en ook met de zeer vriendelijke en behulpzame medewerkers.
ik werk al 13 jaar met hen, ze staan altijd klaar voor mij, hebben mij al veel uit nood geholpen. het zijn mensen met een persoonlijke feeling.
rampzalig bedrijf waar de mensen van support niets kennen van het programma zelf. De communicatie is een ramp met deze firma. Service een dikke 0. Meteen betalen voor een heel jaar en na een halfjaar is het programma nog niet te gebruiken maar betalen wel.
zeer goede service , en wordt snel geholpen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid