facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Axial Belgium - Carrosserie

Axial Belgium - Carrosserie

Info

Carrosserie Voet

Geschiedenis

Carrosserie Voet is een modern en toonaangevend bedrijf gelegen te Kampenhout in Vlaams Brabant.

Strategisch gesitueerd in de driehoek Leuven, Zaventem, Mechelen en op enkele honderden meters van de hoofdwegen N26 & N21, biedt ons bedrijf een uitstekende service aan het cliënteel van Kampenhout, Haacht, Boortmeerbeek en omgeving.

Het bedrijf werd opgericht door Danny Voet in 1990 Hij ging van start in een gebouw op de Haachtsebaan, maar dankzij de gedrevenheid en de passie van de zaakvoerder groeide het bedrijf al snel uit tot een gevestigde waarde in de streek. Dit zorgde ervoor dat er in 1992 uitbreidingsinvesteringen werden doorgevoerd en het bedrijf zijn intrek nam in een nieuw modern industrieel complex in de Industriestraat 8.

Momenteel beschikt Carrosserie VOET over 750 m2 werkvloer en 900 m2 parkeergelegenheid, ruim genoeg om de uitstekende service te leveren die de klanten van hem verwachten.

Carrosserie VOET wordt gerund door Danny Voet en bij het administratieve gedeelte wordt hij bijgestaan door zijn vrouw Diane. Danny staat in voor de organisatie van het bedrijf, gaande van de planning van de werken, opmaak van bestekken tot het ontvangen van de experts.

De gemotiveerde en goed opgeleide medewerkers van de carrosserie garanderen een vlotte doorstroming en een professionele herstelling volgens de strengste normen.

Carrosserie VOET maakt deel uit van het AXIAL netwerk en is dus erkend door de belangrijkste verzekeringsmaatschappijen.
Het AXIAL netwerk garandeert dat iedere carrosserieherstelling uitgevoerd wordt volgens de regels van de kunst, met respect voor de normen van de constructeur en in overeenkomst met het verslag van de expert. Bij iedere herstelling wordt rekening gehouden met de meest economische manier van herstellen, met een bijzondere aandacht voor de bedrijfszekerheid en de waarde van het voertuig. De herstellingen gebeuren in strikte overeenstemming met de nieuwste wetgeving inzake afvalverwerking en milieu.

Adres: Industriestraat 8, 1910 Kampenhout
Telefoonnummer: 016 60 80 08
Stad: Kampenhout
Route: Industriestraat 8
Postcode: 1910


Openingstijden

Maandag: 08:00 - 18:00
Dinsdag: 08:00 - 18:00
Woensdag: 08:00 - 18:00
Donderdag: 08:00 - 18:00
Vrijdag: 08:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: Axial RC, Carrosserie Jennes, Jennes - Kampenhout, Carrosserie Jennes Aarschot, Jennes Boortmeerbeek
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
JTD JTD 202 meter 2 broers die van hun passie hun beroep hebben gemaakt. Warme aanbeveling!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid