facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AXA

"Vermogensbeheerder - Gestionnaire d'actifs"
Adres: Avenue Marcel Thiry 208 , Brussel 1200, BE
Telefoonnummer: 02 778 52 18
Stad: Brussel
Route: Avenue Marcel Thiry 208
Postcode: 1200



op zoek naar gerelateerd: My AXA, AXA Healthcare, Homebanking AXA, AXA homebanking contact, AXA hospitalisatieverzekering, AXA klantenzone, AXA Verzekeringen contact, MyAXA app
Recensies
AXA weigerd sinds lange tijd, om een gezonde effectenportefeuille over te dragen, in mijn opdracht als eigenaar, via Personal Banker, Geert Smolders K.B.C. Het is duidelijk, dat AXA de gemaakte afspraken tussen banken, niet langer naleeft.
Doen hun werk heel goed..als het gaat om dubieus te communiceren, claims opzij te schuiven en vooral dossiers in "hun voordeel" af te sluiten. Het is mede door zulke instanties dat mijn geloof in de menselijkheid en "het systeem" iedere dag weer een beetje daalt tot er niks meer zal over schieten. Bravo voor jullie.
Absolute schande is dit bedrijf. Wij betalen serieus wat geld voor verzekeringen op reis en wanneer we in een medische noodsituatie zitten moeten we eerst een hoop papieren afprinten, invullen en terugsturen. Terwijl we op vakantie zijn in het buitenland. Lees: ze maken het de facto onmogelijk om beroep te doen op de verzekering. Gruwelijke schande dit. Schaam jullie.
Door herziening van onze lening hadden wij recht op een terugbetaling van de premie van de schuldsaldoverzekering die destijds eenmalig was betaald. Wat een gedoe om dit geld terug te zien! Echt schandalig hoe slecht ze georganiseerd zijn. Mails worden verstuurd vanuit privé mail adressen, personen zijn nauwelijks verstaanbaar, maar vooral, geen overzicht op wat al terugbetaald is en wat niet. Ongelooflijk slechte service... :
Maatschappij die zijn klanten maanden in het ongewisse laat over uitbetaling van vergoeding. Na telefonisch contact met klantendienst: Zogezegd 8 weken achterstand wegens "ziekte", afwezigheden binnen het bedrijf. Zelfs na contactname door werkgever met AXA wordt er niet gereageerd. Na meer dan 3 maanden nog steeds géén uitbetaling van vergoeding! Beschamend is nog zwak uitgedrukt.
Woorden schieten tekort om te beschrijven hoe slecht mijn ervaring met AXA Healthcare is. Ik ben één jaar geleden gehospitaliseerd en ontvang sindsdien facturen voor kosten die nooit gemaakt werden. De laaste 5 maanden word ik zelfs aangeschreven door een incassobureau, terwijl AXA telkens confirmeert dat er geen openstaande rekeningen meer zijn. Zowel telefonisch als via email zijn ze zeer slecht bereikbaar.
Super slechte klantenservice. leggen gewoon de telefoon af als ze niet op je vraag kunnen beantwoorden.
Bij Axa zijn de mensen erg aardig en behulpzaam als je een autoverzekering wilt afsluiten. Helaas werken ze zoals alle verzekeraars hier samen met verzekeringsmakelaars, ontzettend frustrerend want die lui doen 9 van de 10 keer hun werk niet. Zo ook niet bij mij - ik wacht na 10 dagen nog steeds tevergeefs op mijn rode formulier, wat mij binnen 2 dagen beloofd was door Axa. Qua punctualiteit valt er nog een hoop te verbeteren!
Geweldige pensioen spaar-formule. Elk jaar ZAKT het bedrag dat uitbetaald zal worden "bij leven". ? "DE MEEST SLECHTE BELEGGING OOIT". na 29 jaar sparen Zij maken megawinsten met uw geld "op de beurs" en je krijgt na 29 jaar uw geld bijna gewoon terug. Een spaarvarken had bijna hetzelfde opgebracht. Dat beetje belastingvoordeel, daar stoefen ze dan mee, maar dat doet zeker geen wonderen. Qua verzekering hoofdkantoor: klant-ON-vriendelijk. Er werd na méér dan 30 jaar klant te zijn moeilijk gedaan over een verschil van "enkele honderden Euro's" dat mijn vakman duurder zou zijn dan een onbekende die AXA mij zou aanwijzen. Belachelijk op een totaalbedrag van een bestek van 3000 Euro ivm de hagelschade uit het verleden. Gevolg: Nadien gewoon opgestapt met alle verzekeringen. 35 jaar keurig betalen aan AXA was blijkbaar geen probleem. ? En dan laten ze zich kennen voor een paar honderd Euro verschil. Qua kosten zichtrekening: Kan beter. GEEN GRATIS KAARTEN en de maandelijkse kost op de zichtrekening is belachelijk.
Wazig wazig wazig. Met betalen gaat t vlot direct uit je rekening maar terug krijgen kan je naar fluiten. Bedrijf moet gewoon failliet gaan
Reageer op deze plaats

Recensies, routebeschrijvingen en contactgegevens voor AXA.

Brussel banken en kredi̇eti̇nstelli̇ngen

openingstijden, locatie, vervoer. Avenue Marcel Thiry 208 kaart stadsplattegrond, satellietweergave. AXA adres, telefoonnummer, straatzicht, postcode, hoe u zich verplaatst. Op deze pagina vindt u bedrijven die vergelijkbaar zijn met AXA. Op deze website kunt u uw opmerkingen en ervaringen over AXA delen met andere mensen.

Voeg deze kaart toe aan uw website;



Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Fivervan Fivervan 2 km
ING ING 4 km
Europees Europees 4 km
KBC KBC 4 km Een kantoorverantwoordelijke die oprecht met haar klanten begaan is. Goede ervaring, ...
KBC KBC 4 km Een kantoorverantwoordelijke die oprecht met haar klanten begaan is. Goede ervaring, ...
Breydel Breydel 4 km Prachtig uitzicht vanaf de bovenste verdiepingen over het Jubelpark!
Belfius Belfius 4 km
Bank für Sozialwirtschaft Bank für Sozialwirtschaft 4 km "Die Bank für Sozialwirtschaft konzentriert sich als Universalbank ganz auf das ...
ING Belgique ING Belgique 4 km Duur, zelden open, bank in het algemeen niet behulpzaam online en dan voor een klein ...
Febelfin Febelfin 5 km Zeer gastvrije en mooie moderne ruimte. Makkelijk om het te krijgen, ingewikkeld om e...
NIB Capital Bank NIB Capital Bank 5 km Goeie rentetarieven, goede app op Android en zeer goeie persoonlijke en snelle suppor...
AXA AXA 5 km AXA weigerd sinds lange tijd, om een gezonde effectenportefeuille over te dragen, in ...
KBC KBC 5 km Een kantoorverantwoordelijke die oprecht met haar klanten begaan is. Goede ervaring, ...
Bank Degroof Bank Degroof 5 km Na 20 jaar bij petercam nam degroof petercam brussels contact met me op en duwde me e...
Bkcp Bkcp 5 km vriendelijk ontvangen, goeie vlotte bediening. kan echt niet klagen. top
We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid