facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor AVH Advies

AVH Advies

Info

Voor ondernemers in nood en bedrijven met een kapitaalbehoefte

Geschiedenis

AVH Advies helpt ondernemers duurzaam ondernemen!
Als KMO zaakvoerder-bestuurder concentreert u zich met volle dynamiek en ambitie op de bedrijfsvoering. Hierbij draagt u kennis, ervaring en kwaliteit hoog in het vaandel.
Maar als uw onderneming een kapitaalbehoefte heeft, dan stapt u als ondernemer ook graag met kennis van zaken naar de bank (huisbankier en andere financiële instellingen). Een optimale (krediet)overeenkomst kunt u immers pas realiseren wanneer u vooraf goed bent geadviseerd over de mogelijkheden en valkuilen.
Zo blijkt al te vaak dat bedrijfskredieten veelal door onwetendheid te duur worden betaald en te weinig worden onderhandeld. AVH Advies adviseert en begeleidt u hierin!



"Financiële dienstverlening aan ondernemingen:- begeleiding van kmo's die een kapitaalbehoefte hebben- opmaak van een uitgebreid businessplan voor kmo's- opmaak van een beslissingsrijp financieringsdossier- onderhandelingen met diverse financiers- advies bij herstructurering en lange termijn strategieplanning- opmaak van subsidiedossiers- begeleiding bij overname"
Adres: Vanovers 24, 9990 Maldegem
Telefoonnummer: 0476906483
Stad: Maldegem
Route: Vanovers 24
Postcode: 9990


Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Makelaar Marketing Makelaar Marketing 487 meter Makelaar Marketing is gespecialiseerd in Social Media Marketing voor vastgoedkantoren...
Boekhouding de Jonge Boekhouding de Jonge 2 km Helder boekhoudkundig en fiscaal advies op maat; Allround boekhouding.
Recensies
Correcte service met kennis van zaken . Goede bemiddelaar bij en voor bedrijfsovername. Bied veel mogelijkheden en zorgt dat eenieder tevreden de tafel verlaat. Een aanrader !!
Annuska gaf open, eerlijk en gegrond advies voor de volgende stappen in mijn business plan. Ze is een go-to om top voorbereid naar je financiële partners te stappen.
Fantastische service met duidelijke communicatie en advies. Ik zou iedereen AVH advies aanbevelen.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid