facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aveve Oudsbergen

Aveve Oudsbergen

Info

Tuincentrum gespecialiseerd in tuin-, dier- en bakplezier. Ook verdelen wij houtpellets onder de firma LDR Trading

Adres: Neerhovenstraat 31A, 3670 Oudsbergen, Flemish Region, Belgium
Telefoonnummer: 089853566
Stad: Oudsbergen
Route: Neerhovenstraat 31A
Postcode: 3670



op zoek naar gerelateerd: AVEVE Gruitrode pellets, Aveve Bree, Aveve Meeuwen
Recensies
Keuze uit verschillende soorten boomschors. Vriendelijke bediening!
Persoon achter de kassa was nogal opdringerig. Waren opzoek naar konijnen eten , en vonden niet wat we zochten, dus wilden gewoon naar een andere aveve rijden, tot alle verbazing konden we niet zonder iets te kopen de winkel verlaten . Uiteindelijk lag het voeder dat we nodig hadden ergens helemaal anders , wat het nog erger maakte was dat de prijs die er boven hing in de rekken niet juist was en we aan de kassa nog meer moesten betalen dan dat het eigenlijk geprijst stond , zeggen dat we naar een andere winkel gingen was geen optie , we moesten het aan die prijs kopen . Schandalig gewoon , geen aanrader !!!
Ontzettend behulpzame uitbaters! Gebeld omdat ik op zoek was naar een verkooppunt in de buurt voor een specifiek merk kattenvoer. Het zat niet in het standaard assortiment, maar Lydia stelde meteen voor om het te bestellen. Ik zorg altijd voor een grote voorraad als ik inkoop, maar ik weet absoluut waar ik in de toekomst terecht kan!
Top!!! vriendelijke eigenares en snel geholpen met duidelijke uitleg. Ik snap niet dat mensen een slechte review achterlaten deze mensen zijn maar zielig. Stefanie Windmolders ik zou u verontschuldiging aanbieden aan deze vriendelijke eigenares!!!
Heel behulpzaam en altijd gereed voor een woordje uitleg,wat ik zeker op prijs stel
Zeer vriendelijke bediening. Het overzicht in de winkel gaf een rommelige indruk. Maar via de verkoopster heb ik gevonden wat ik moest hebben.
Vriendelijk personeel, heel erg leuke winkel!
Net een vracht houtpellets gelost. Snel gelost en een super vriendelijk ontvangst.
Goede info toen we kuikens gingen kopen voor dochter lief.
Zeer deskundig advies, vriendelijk en zeer behulpzaam
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid