facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aveve

Aveve
Adres: Mechelsesteenweg 32, 1910 Kampenhout, België
Telefoonnummer: 016 60 29 54
Staat: Vlaams Gewest
District: Vlaams-Brabant
Stad: Kampenhout
Route: Mechelsesteenweg
Huisnummer: 32
Postcode: 1910


Openingstijden

maandag: 09:00–18:00
dinsdag: 09:00–18:00
woensdag: 09:00–18:00
donderdag: 09:00–18:00
vrijdag: 09:00–18:00
zaterdag: 09:00–18:00
zondag: Gesloten

Recensies
Prima winkel. Je vindt hier alles voor huisdier en tuin. Wij komen hier steeds bloem kopen om ons eigen broodje te bakken. Zeer ruime keuze in verschillende soorten bloem. Ook kan je hier plantjes kopen via to good to go. Altijd een aangename verrassing.
Mooie alomvattende winkel voor de hobby tuinier en dierenvriend. Zeer vriendelijk personeel. Voor de grotere hobby tuinier, dus waar de hobby wat uit de hand is gelopen denk ik dat de agro aveve zaken toch iets meer hebben.
Je merkt dat je buiten de stad bent. Het personeel is veel gemoedelijker en helpt je graag. De organisatie en ordening binnen in de winkel is een ietsiepietsie minder, maar wanneer je iets vraagt weten ze alles exact liggen. Hier kom ik graag.
Kijk goed uw rekeningen na want ook al zijn er hoeveelheidskortingen, registreertde computer dat niet altijd. Bij mij op 10 planten verschil van 7 euro 15 procent.nJe moet er speciaal voor terugrijden. Mij werd er , door Greet, gezegd dat het niet hun schuld is en dat ik maar in het hoofdkantoor moet reclameren. Zoek de nummer maar zelf op op het internet, kreeg ik te horen. Bedankt Greet.nEnkele andere medewerkers hebben meer dan hun best gedaan en het probleem opgelost. Misschien kan er wel eens een kleine compensatie gegeven worden als klanten voor fouten nog eens moeten rijden.
Verkeerde producten, maar vriendelijke service
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid