facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aveve Grobbendonk

Aveve Grobbendonk

Info

AVEVE is dé specialist in basisproducten voor tuin, dier en thuisbakken.

Adres: Kruisbaan 10, 2280 Grobbendonk
Telefoonnummer: 014511759
Stad: Grobbendonk
Route: Kruisbaan 10
Postcode: 2280



op zoek naar gerelateerd: Kruisbaan Grobbendonk, Aveve Herentals, Openingsuren Aveve Herentals, Aveve Herenthout, Aveve Broechem, Diepvries kuikens Grobbendonk, Aveve dierenvoeding, Aveve kippen
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
WafStore WafStore 3 km Goede uitleg,en je kan zoeken welke voeding het beste is voor jou hond of poes. Vrien...
Recensies
Zaakvoerders zijn vriendelijke mensen. Daar kan je niets van zeggen. Maar ik heb er voor de eerste keer aardappelen gekocht "recht van den boer" Een goede raad : Smijt die boer buiten.... slechtste aardappelen die ik ooit heb gekocht en gegeten. Ze zien onder de schel nog groen, er staan beginnende scheuten op en na 1/2 uur koken nog niet gaar. Nog gezwegen over de smaak.
Vriendelijk personeel. Groot aanbod pluimvee maar zitten allemaal in een donkere kleine ruimte.
Mooie verzogde winkel met vriendelijke bediening.
Tuin - Dier - en Bak - plezier... Zeer vriendelijke en hard werkende zaakvoerders die hun zaak sedert 5 jaar heel erg hebben uitgebreid. Het personeel is vriendelijk en hulpvaardig zodanig dat de klanten hier graag komen voor hun aankopen. Men vindt hier alles voor de tuin , van schoppen en rijven tot planten ,knollen , potten , grondproducten , palen ,draad enz. De keuze is enorm ! Voor dieren is er ook een nooit geziene uitgebreide collectie van eten , kledij, halsbanden , slaapbakken , kooien enz Ook de bakafdeling is zeer knap met een grote diversiteit aan bakproducten , interessant voor de komende feesten. Ook aan de kindjes werd gedacht met een K3 bakafdeling , zie foto. Knappe zaak , vriendelijke mensen , zeer uitgebreid assortiment en goede verhouding prijs - kwaliteit. Tegen de Kerst komt er nog een kerstmarkt bij , dan gaan we zeker terug.
Opzich een goede winkel waar ze alles wel hebben en ook van levend pluimvee vind je er alles wel. Ook het personeel is heel vriendelijk.
In de winkel lijkt alles ok tot dat je vanachter komt. De kippen, kuikens, eenden,... zitten wel warm maar dat is ook alles. We gingen een kuiken halen voor gezelschap voor het ander kuiken. Er zaten nog 2 kleintjes bij die er niet goed uit zagen die hebben we ook meegenomen. Eentje is na een klein uur gestorven ander is in de nacht gestorven . Ze zitten met veel te veel in dozen. En zo zijn er nog veel meer dingen!!!
Verzorgde en erg overzichtelijke winkel. Erg vriendelijke bediening!
Een breed aanbod voor huis, tuin en dier. Ik ben er binnengegaan voor potgrond en meststoffen te kopen en werd daar direct bij voortgeholpen door de zoon. In ons gesprek had hij me goede tips gegeven over tuinieren en gebruik van de verschillende producten. Ik kom zeker terug.
kippen gekocht gisteren thuis gekomen in de dozen waren vol luizen
Alles kan je daar kopen zelfs kerstbomen maar geen versiering voor de kerstboom zeer vriendelijk en behulpzaam personeel
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid