facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Aveve Eeklo bvba

Aveve Eeklo bvba
Adres: Zandvleuge 86, 9900 Eeklo
Telefoonnummer: 093785897
Stad: Eeklo
Route: Zandvleuge 86
Postcode: 9900


Openingstijden

Maandag: 09:00 - 18:00
Dinsdag: 09:00 - 18:00
Woensdag: 09:00 - 18:00
Donderdag: 09:00 - 18:00
Vrijdag: 09:00 - 18:00
Zaterdag: 09:00 - 18:00


op zoek naar gerelateerd: aveve winkels, aveve openingsuren, aveve webshop, aveve folder, aveve producten, my aveve, aveve gent, aveve maldegem
Nabijgelegen soortgelijke bedrijven
Tom & Co Eeklo Tom & Co Eeklo 927 meter Tom&Co geeft professioneel advies over verzorging, huisvesting, voeding en weetjes al...
Recensies
Mooie Winkel, ik ga er altijd om Bloem voor mijn broodoven..En andere lekkere dingen soms, wel beetje duur. Maar ja alles is duur tegenwoordig hé
Verkopen bloemen/plantjes aan goede prijs-kwaliteit. Ze denken hier ecologisch, de potjes van de bloemen/plantjes mag je terugbrengen. Vriendelijke bediening.
Zeer vriendelijke bediening en hulp en een mooie propere zaak
Mooie, zeer overzichtelijke winkel met vriendelijke uitbaters! Ze hebben er ook vissen, iets dat je niet vaak meer vindt.
Vriendelijke mensen, ruime keuze, iets prijziger maar leuke producten.
Vriendelijk personeel en uitbaters, uitgebreid aanbod, leuke winkel ! Zeer goed advies i.v.m. de meest geschikte voeding voor je huisdier. De plantenafdeling staat er mooi en verzorgd bij, altijd wel iets te vinden voor de sier of moestuin.
Vriendelijke en snelle bediening.
De Aveve winkels worden als zelfstandige uitgebaat, maar dat wil niet zeggen dat ze daarom onbeleefd moeten zijn en mensen moeten bedriegen. Al 2 keer stond op mijn kasticket een artikel dat ik niet had aangekocht. Ik merkte dat pas op als ik thuis was, dus ik kon het ook niet bewijzen.
Vriendelijke bediening. Niet binnen maar wel in de webshop. Geen probleem alles kan je ter plaatse bestellen en een weekje later wordt je gebeld super! Ruim aanbod.
De Makro is toch wel anders geworden. Vooral de afdeling met kleine snuisterijen non foodafdelingis kleiner geworden. Toch nog veel keuze bij de foodafdeling.Ik eet altijd vol - au- vent met frietjes in het restaurant. Een aanrader. Mooie stukken kip. Het heeft gesmaakt.
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid