facebooktwitterpinterest

Recensies, contactgegevens voor Avenue Madeleine

Info

Restaurant gelegen te Wevelgem. U kan bij ons genieten van zowel tapas als klassieke gerechten in een gezellig en stijlvol restaurant. Elke dag open: Onze zalen en keuken zijn doorlopend open mits reservatie. Avenue Madeleine is elke dag van de week open.

Adres: Lauwestraat 59, 8560 Wevelgem
Telefoonnummer: +32492398803
Stad: Wevelgem
Route: Lauwestraat 59
Postcode: 8560



op zoek naar gerelateerd: Restaurant Heule, Valentijnsmenu Wevelgem, Lunch Wevelgem, Afhaalmenu Wevelgem, Restaurants in de buurt, Vijverhof Wevelgem, Feestzaal Wevelgem, Restaurant Moorsele
Recensies
Heel lekker vers eten.jammer van de vuile glazen afwasmachine.ontbrekend:servetten om brood te snijden.prijs/kwaliteit all-in formule prima.
Lekker, veel keuze.
Vers en enorm lekker. Zeer verzorgd tafelen voor groepen. Voor koppels is de setting te weinig intiem.
Prachtige locatie waar je naar hartlust kunt genieten van de all-in comptoir formule. Vriendelijk en genoeg om je buikje rond te eten.
De food street is een leuk concept. Je kunt het nog het best omschrijven als een gourmet buffet. All you can eat formule, met of zonder drank.
Vriendelijk personeel, mooi interieur en heel lekker gegeten!
Gezellig tafelen - all in formule top !
Zeeeeeer goed! !!!!!
Reageer op deze plaats

Voeg deze kaart toe aan uw website;



We gebruiken cookies

We gebruiken cookies en andere trackingtechnologieën om uw browse-ervaring op onze website te verbeteren, om u gepersonaliseerde inhoud en gerichte advertenties te laten zien, om ons websiteverkeer te analyseren en om te begrijpen waar onze bezoekers vandaan komen. Privacybeleid